CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 November 2011

Horeyyyyyyyyy cuti sekolah 2011



Okey korang... sudah hampir ke garisan penamat 2011 kan..
Banyak nyer cerita yang dah berlalu dan lepas ni akan ada la cerita-cerita basi yang akan di upload ke Pink HeART ni hihihihihihi....

tu ler kisah nyer kalau hujung-hujung tahun ditimbus timbunan kerja....
sampai nak mengUPDATE blog kesayangan ni pon.. terpaksa di delay kan..
well.. akak kan cikgu pink yang berkaki lebar wawww..,
tu blom lagi bab ibu meetali,
isteri bolehblah hihihihihi


OKEY berikut adalah check list yang perlu daku buat sepanjaaaang cuti ni
(cehh macam la lama ngat cuti tu....)

PERTAMA:
as blogger ERIN DA PINK HEART ni
okey... saya cikgu pink berjanji dan bersetia dengan geng blogger untuk
memblogwalking kat umah-umah korang dan membalas komen-komen korang dengan sedaya upaya.


KE DUA:
as Pemilik CuteCastle (pemilik ker? aku sekadar penumpang huhuu)
Saya akan mengemas cuteCastle luar dan dalam secara berdikit-dikit.
Saya akan pastikan semua kotak di buka dan isi perutnya disusun. Saya akan paksa encik suami menggantung langsir dan mengecat bahagian cutecastle yang belum siap dicat hahahahah
~dalam erti kata lain ~ AKU RELA MENJADI BIBIK TAK BERGAJI

Ke Tiga:
tetap mejadik cikgu... tapi CIKGU IBU untuk my little princess
Eisya akan di mestikan belajar membaca.
Sebab target ibu 2012~ eisya 5 tahun harusss boleh membaca
sekurang-kurangnya kv+kv okey darling....


yang lain will continue nanti lah..
Selamat Bercuti untuk semua...
and selamat baca entry basi daku ngeh ngeh ngeh....



semua projek mega sudah settle.....
tinggal satu super mega lagik hihihi

3 ulasan:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

oh, sedap la awak yer...
sebulan cuti tu..
adesss... tp ada kelas tambahan tak cuti2 skolah ni.. ?
nk pi bercuti2 kat mane..? =)

eRiNsZ berkata...

best..best......
lely.. dlm list bnyak tmpat nk p. tapi dlam poket habus jer yang ader camno? hikhikhik

wan nurul hezrina berkata...

jalan jalan time=)

Tanda Kenangan