CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 November 2011

Orang ada.. daku jua mau

halu mummy...
daku diserang virus.
Virus bertajuk: ORANG ADA ,AKU MAU JUGA

huhuhuhuhuhmau apa?
Tudung Yuna kah? ~oh tidak~
lipstic merah yuna kah?~ oh tidak
jaket yuna kah? mau juga.ea....hihihi tak sedar diri sudah 30 series.. tapi ok what?

tapi yang paling daku mau:
INI///
Limited Edition Canon EOS Rebel 1100D DSLR Red Model

huhuhu diserang virus dengki... tatkala
rakanku si tokey emas permata
dah pun sambar 1 senapang gajah
huhuhuhuhu
haruskah daku bermuram durja...


okey... jom pecah tabung..
hihihihihihi
atau masukkan dalam wishlist 2012
(sambil mengharap MR Jep akan membalut kotak dan berkata suprise..hihihi jagan harap okey)


OK daku masukkan gajet ni dalam wishlist 2012
tapi bila difikirkan lagi....

mak aii si gedabak ni mau dihusung kesana ke mari... mendukung si Naufal pun dah membuatkan erin meninggalkan handbag. Kebarangkalian si senapang ini ku tinggalkan jua dalah tinggi.

Daku suka bergambar dan bukan mengambil gambar.
~sering jeles bila gambarku diambil ala kadar oleh si dia... adoi...


Jadi ku padamkan upsss pendamkan hajat.
fullstop
,
,
,
,
,
,,
,
,,
,

,
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,,
,
TIPU...........

aku nak... tapi budget tak do..
huu lalu ku tulis jua dalam wishlist 2012 dibahagian bawah sekali selepas,
selepas selepas beberapa barang-barang lain huhuhu

dan daku pasti wish ini hanya menjadi list sahaja.
hihihihi

3 ulasan:

UMMI FARIS HAIKAL berkata...

erin..apsal asyik tersama je ku rasa taste kamu ngan daku ye?hahaha

ehh..sony nex 5 pun cam best..x la gabak sgt..ku dah menabung n hampir2 tercapai impian, sekali tabung bocor daaa..(kes terbeli benda lain)..terpaksa menabung balik..huahuahua

azie berkata...

hehehe...ko xtahu masa nk beli benda ni....krull muncungggg je....xbg beli la konon...last2 suka juga dia main tembak2...beli la erin...best2...!!..ermmm angkt NIKON...boleh beli punya...

wan nurul hezrina berkata...

nak jugok=(

Tanda Kenangan