CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Oktober 2010

warna tema untuk baby

Memboyot sudah 5 bulan
satu aper babystuff pon blom bli lagi
Sungguh kasihan 2nd baby ni kan...

Time eisya dulu 5 bulan ni dah penuh bakul ngan segala bagai barang.
Heheh exited anak pertama.
Sudah nampak akan pilih kekasih nyer ibu pinky ini

Ohh tidak, semua nya sama
Ibu Saaaayang Semua

Sebelum berbelanja kena buat plan dulu:~
.

.
FIRST~ colour aper utk baby ni yer?
(Korang jangan ingat nak kawin jer kena ada warna tema bagai.)
Nak beranak pon kena ada tema tau...
erin tak suka yang caca-merba macam rojak tau.
evertthing must be in planning~ muhahah cam baguih norrr..

dilema jugak tau sebab blom tau jantina nyer...
HEHARAP BOY (muhahahha)
tapi ramai yang kater GIRL
so??


PINK~
Tak boleh sebab nanti eisya kater DIA PUNYER
korang tau la eisya kan, asal pink jer eisya punyer

BIRU~
Memang mau boy tapi kalo pompuan acermaner? tak sweet la pulak.

HIJAU~
No!! erinpaling tak suker hijau okey. so no untuk hijau!!!

so warna apa yang sesuai yer?
OREN ?
KUNING ?

MERAH ?
HITAM ?
PUTIH ?

PURPLE ?
dalam hati ni dok terbayang purple jer...
ader caangan lain tak?

Kalo ikut my darling Mr Jep tu....
senang jer COLOUR PELANGI katernyer.
emmmmm





5 ulasan:

Naz Nur Nhazzla berkata...

kuang kuang..g lah scan cept tau jantina baru boleh decide..hari ni naz dah g beli barang baby.tp say no to biru..asal boy biru..uwaaa

eRiNsZ berkata...

naz~ huhu x de masa lg nak p scan huhu busyyy..

no to pink
no to blue
no to green
hehehhe

Tanpa Nama berkata...

Τα αναβολικά μας στεροειδές online κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να απαντήσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με αναβολικά στεροειδή και για γρήγορη και εύκολη την αγορά όλα τα γνωστά αναβολικά στεροειδή. online shop μας έχει περάσει μερικά χρόνια μελέτη και την έρευνα αναβολικά στεροειδή. Έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες από άλλες ιστοσελίδες, εταιρίες, ιδιώτες, τα βιβλία και την ελπίδα που καλύπτουν κάθε άγγελος των αναβολικών στεροειδών.
αγοράσετε αναβολικά στεροειδή allanabolics.com

ieda berkata...

kalau girl kaler merah...
kalau boy kaler kuning
tapi mesti yg terang2...baru comei.

Tihara berkata...

aii suke color hijau n pink..cantik

Tanda Kenangan