CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 Oktober 2010

Regalodge Ipoh ~ hotel murah berbaloi

Kali ke :2 ke Lost World of Tambun
dan kali ke 2 juga .REGALODGE. menjadi pilihan

Kalo budget lebey bleh arr korang check in kat Tower Regency blakang tu ngeh ngeh ngeh


before pegi Tambun lagik kami dah survey online, dan offline
hotel-hotel yang sesuai ngan tahap kekempisan duit ku...

kengkawan offline ada yang cadangkan kami pilih Tambun Inn Hotel dekat jer ngan Lostworld.
Setelah diservey.. dengan sekeras-kerasnya daku menolak.. Beza RM16 jer dengan Regalodge..
tapi jauh la Regalodge lebih selesa.

Erin and Mr Jep guna Govement rate..
so kat Regalodge bleh chek in standart room (RM 96.00~ hari biasa) (RM106 ~hari cuti)
without breakfast.
(tak susah nak makan, sebab tepi hotel ni de kdai makan yang boleh tahan la OK nyer)
Restoran Dee Jay Arr



Kesimpulannya:
yang paling memikat ialah:
REGALODGE

sesuai dengan poket + selesa + selamat =MEMIKAT
heheeeeehehe

Nak pelankan korang camner nak ke Regalodge tak pulak daku pandai..
Kami 100% menyerahkan diri kat Gaminn , so kami tak sesat pon...
hehehee

lalu lahhh kat spital bersalin...area tu lahhh...
(tu jer yang erin tau)





Okeh nak bandingkan Regalodge ngan Tambun Inn
(tak snap plak gambar bilik kat Tambun Inn tu)

so korang layan gambar kat Regalodge la yer:

Ader welcome drink:
2 mineral water
2 softdrink (cocacola & 100plus) ~dalam freezer
1 bungkus kacang

Cambiasa lah:
whitecoffe Ipoh (yang fames tu) + teh 3 in 1

Setiap pagi ade newspaper free

Toilettries cam biasa lahh~ lengkap..





TV + peti ais kecik
Kat sini korang dapat tengok TV LCD kat Tambun Inn TV kecik yang gantung kat ateh syiling tu



Peti Keselamatan (betul ker)
masuk password sendiri yer..


Katil double yang selesa + bersih.
Bilik bau wangi


OK selain tu ader gak ROOMSERVICE ~ kalo nak makan kat bilik
harga nya pon OK tak mahal sangat..
budak nakal~ yang comel



3 ulasan:

CIK AS berkata...

alah .. best nyer .. kalau bawa 4 org anak yang kecil2 sesuai ker .. kena tra charge tak? :) teringin pula nak ke sana jalan2

eRiNsZ berkata...

Utk bilik tak kena charge... tp kalo masuk kat Lostworld water park tu kne ukur tinggi...

heheh enjoy holiday

@LiYaNNuaR berkata...

belakang tu Tower Regency kan?? hehehe

Tanda Kenangan