CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 Oktober 2010

Sarapan pagi di Ipoh

Morrrning everyone...
Bersiaran hasil ehsan WiFi Regalodge Ipoh
Masih bersenang lenang~seperti tak de rumah sewa sendiri muhahahah
Mr Jep masih lagi melayan tido
Eisya dok layan kartun kat tv
Ibunyer~ menbearching tempat sarapan yang best kat Ipoh ni
wahhh budget mau best-best ajer...
"ape kes cari sarapan? hotel tak bagi sarapan ke?
muhahahaa akak amek govement rate (mau yang nurahhhhh) so tarrak breakfast yer adek-adek..

Jadi pepagi ni menggodek internet cari tempat best untuk sarapan
tetiba teringat lak entry zana pasal
"Sarapan best kat Railway Kluang"
alamak... itu kat Johor (^_^)
(insyallah nanti pi Johor kami singgah situ yer~wahh verangan bagai)

Ni kat Ipoh looo...
huhuhuhu
tak de info lak kat tenet ni.

Bloggers yang dah bangun and ader info~ please help us..
Kalo tak dapek gak ku layan jer
sarapan kat restoren depan ni.

Perut sudah menyanyi-nyanyi
Ok dear... mau siap-siap



Plan untuk hari ni:

Sarapan pagi~ Ipoh
Makan Tengahari~ Cameron Highland
Makan Malam~ Gua Musang

Wahhh 3 negeri dalam SATU HARI~SILA KAGUM yer...
(cet macam jauh pon heheheh)




aper yang kami buat dalam weekend ni?
nanti ai story mory yer kengkawan

dan
"Pink heart mau lancarkan contest" tak lama lagi Tuuuungggguuuu
kengkawan kat facebook pon bole juin tau



1 ulasan:

Emy Omar berkata...

Wah..breakfast kat Ipoh..lunch di CH & dinner di Gua musang..jauh perjalanan tu

Tanda Kenangan