CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Januari 2009

First Time shopinG online..

salam...
Balik dari Pahang.. cam beser ar.. pepagi agi aku kner dok settle kan kain baju kotor...
dalam dok masuk kan baju dalam mesin basuh aku yang 7.5kg tuh.. Cam nyesal jerk tak bli yang besar sket ari tu..11kg ker baru puas ati.

Dalam dok pilih baju utk di mesin kan aku pown terbukak ar beg plastik...tarra.. ya Allah kain canteXs ku.... eee tak sabor nyer aku nak gie tempah baju nie. CNY nie kdai auntie Soon tutup lagi ar.. nextweek bleh ar aku tempah..


21 Januari lepas aku dah slamat terima kain yang aku beli online ngan kak lin from muslimahcollections. memang puas atie... sulaman tangan nyer kemas dan nampak cantik material pon ok..

Korang tengok ar sulaman tangan tau..

from bukit tinggi, Indon... memang berbaloi 150 hinggit untuk kain nie... and 180 untuk yang songket oren tue.. thanXs ya kak lin. Yang sronok nyer shoping kat muslimahcollections nie... owner dier ar.. kak lin. kowang akan raser cam shoping ngan kengkawan sendiri jerk... memang friendly amat...

Dalam keterujaan aku dok tayang kain tukat depan Mr Jep...last Thursday, kan. Mr Jep kater... cam yang sayang sulam kat baju rayer aji and baju eisya ritu kan? Halah memang ar aku ader try wat sulam benang nie kat baju kosong aku ngan baju rayer eisya tapi tak ar seCUN nie... and aku pown terpikir.. naper tak cube wat sulam cam tu sndri? So blik Kuantan CNY aku singgah kat alamoda, kuantan n beli 4m kain sifon kaler biru...n insyallah akan ku cuba menyulam di baju lak...

corak dier? emmm aku tiru ar corak kat kain yang aku bli tue...boleh?..kuang kuang

5 ulasan:

KakChik berkata...

Aslkm. Memang cantik2 kain yg erin beli tu. Sulaman mmg kemas sekali.
KakChik ada jugak berkenan tapi belum nak order lagi.

h[i]k[A]R[i]© ☂[x]O[x]O☂ berkata...

salam ziarah kembali..
thanx yer da jenguk umah xoxo.. ;)

eRiNsZ berkata...

salaM kak Chik..
Klo nak kire bkenan tu... mg banyak ngat yg erin bkenan tp poket nie ha... x braper nak bkenan...

salam XoXo..
Semga sling kunjung mgunjung...
nt kiter wat air yerk..

LIN ARIFF berkata...

erinnn cayanggg....thankss ya sebut nama kak lin dlama entry erin terharu sgt....time kasih bebyk yaaa...sbb sdui beli ngan kaklin//tak sao nak tunggu kain erin tu siap disulamm..jgn lupe tepek tauu

eRiNsZ berkata...

heheh klo jualan btambah kak lin kne bg komisyen seh...kuang kuang...

Tanda Kenangan