CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 Mac 2011

Jom layan Rossa: Ku Menunggu

Malam Smalam layan mentor:~

ader plak rossa yang cute miut tu....
kcik molek jer..agak-agak korang brape saiz pinggang dier?

memang cumil eak dier

and sedar tak sedar rupernyer Erin ni come cam rossa gak la..
(hahahahhahha muntah pink okey)


pembetulan:
Sdar tak sear rupenyer Erin ni peminat lagu-lagu Rossa. ~ Baru perasan eak.
So Mr Jep cayang.. please download lagu-lagu rossa eak..
sbab tlinga da tak larat nk layan lagu 90an kat dlm keter tu
cett pcah rahsia~

okehh k tepek yutube tak pandai lagi
(baru berjaya tepek kt fb kat blog nt lar try later-later eak)

so layan lirik je dlu:
(sambil nyanyi dlm atie wink-wink)

Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku ‘kan selalu disini untuk menunggumu

Cinta itu
Ku berharap kau kelak ‘kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

[*]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

[**]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu

Datang padaku
Ku tahu kelak kau ‘kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku ‘kan selalu setia ‘tuk menunggumu

Back to [*][**] 2x

Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu



.



3 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

daku pun peminat rossa..comelkan dia..

eRiNsZ berkata...

tu la pasai.. kecik jer pinggang dier eak

MulutPayau berkata...

kak ina pun minat Rossa......comel dan suaranya mmng best..

Tanda Kenangan