CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 Mac 2011

Persiapan Majlis Cukur Jambul Naufal

Okehhh kiter crite lagi
Preparation untuk Majlis Cukur Jambul
Muhammad Naufal Jazli


Yang ibunyer sibukkan menggentel riben bagai tu untuk buat ni ha:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Bunga Telur Lolipop
(telur nyer tak de pon lolipop semata)

sweet ngat tau
cehhh~ tapi betul simple n sweet.
Hajat nyer nak letak teadybear tapi kat Muadzam ni maner la nak cari teddybear bagai
so buat jer ape yang ade.






DoorGift:
untuk kumpulan berzanji & marhaban

mostly bebarang nyer sponser by puan mama yer
oo.. lupe plak nk snap bunga telur~ telurnyer telur itik a.k.a telur masin



Alat-alat cukur jambul

bunga rampai hand made by zizi
tepung tawar
gunting
kelapa untuk letak rambut yang dah di potong.




Okeh: Singgah sana untuk my prince of da day

Katil lamaku ~ ni katil saya hehehe
dari ibu turun ke anak.
so diberi sikit magic touch heheh
~guna apa yang ada~
dah nama pon budget ciput
Cuma nak bagi nampak sweet

okey la kan?



Makan-makan~
100% urusan cik mama
erin pon tak sempat nak snap bagai..
heheheh


5 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

wahhh best.. tak jemput punnnnn.. :P ehehe.

eRiNsZ berkata...

mg tak smpat nk jmput kngkawan pon.. last minit baru mama bgtau.. esok kter buat mjlis..
mjur prepration dah bt sket-sket hehe

nt birthday bash bebudak ni erin jmput,, ko tak dtg pulass telinga hahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

so dh cukur le jambul boboy ekk..
heheh, meriah tuuu.. shantek katil yu zmn tecit... ai tido buai kain je dulu, heheheheh.. ;p

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. memang sgt2 kreatif...

ct N honey berkata...

saya suka tgk katil bby tu,tak sangka masih cantik lagi,walaupun turun temurun.yelah..klu dijaga dgn baik cam tu lah kan....

Tanda Kenangan