CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Disember 2011

Di Pusat Servis Produa

haluuuuu..

salam siaran dari pusat servis produa.
Sedang menunggu che Putih diservis.
Duduk menanti bersama anak-anak...
di pusat servis produa NASROM


Mujur lah persediaan awal dah buat dari segi mental dan fizikal.



Menunggu lama... servis kereta kalau tak 1 jam lebih , memang bukan servis la kan..
Tu belum masuk kerenah anak-anak... maklum la menunggu lama.
Jadi ibu kenalah bersedia awal yer..
Bekalan makanan dan minuman sudah semestinya.
Memang la kat sini pun ada disediakan air dan makanan ringan-ringan,
tapi yang bekal tu kenalah bawak jugak kan.

Satu lagi mainan untuk si adik dan si kakak.
HEhehe kat sini belum lagi disediakan mainan.
Mungkin kena letak dalam kotak cadangan.
(sebab ada gak pusat servis produa yang sediakan mainan untuk budak-budak)

Oklah ibu nak melayan si anak bujang yer
Bubai

Ni la rupa pusat servis Nasrom:
Tak la cun and exclusive sangat
tapi ok la selesa untuk yang menunggu



6 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

kite pun nak serbis keto..tapi just nak tukar tayar n nak pasang belt belakang

MulutPayau berkata...

lepas servis keta...jommm kita soping..!!!!

Emy Omar berkata...

Kalau servis keta mmg makan masa yang lama kan.Saya biasa suami je yg pegi.

eRiNsZ berkata...

mummy maira~ slamat berservis huhuhuhu rm ku melayang-layang

eRiNsZ berkata...

kak na~
semestinyer... sbab tu daku anak-beranak gigih ikut encik suami menyervis kereta... nilai rm smakin myusut hahahah

eRiNsZ berkata...

emy~ kami ade agenda tersembunyi ngeh ngeh ngeh
kerana itu daku anak-branak rela mnikut hahahah

Tanda Kenangan