CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 Disember 2011

Spender Angry Birds ?

haluuuuuu salam sweet wnd smile

Lama gak eak.. mommie pink ni tak update blog hhohohohoho
ibu duk jadik peraih undi untuk anak cumill tersayang..
Korang dah join contest tu blom? klo blum join dlu, snang ajer (klik sini) pastu sambung baca entry ni hahahah


ENTRY CRITA PASAL SPENDER?

huhuhu ni musti mr jep marah, buat entry pelik-pelik hahahahhaha

Mau cerita perihal angry birds si anak dara,
nampaknyer memang demam angry birds budak ni blom hilang lagi.
Kalo pi shopping (shopping la sangat, setakat bawak 50hinggit haha)

kompem yang di grab nyer masih lagi barang-barang bertemakan angry birds huhuhuhu
(ibu nyer cucuk jarum suruh ambil yang princess pon tak layan okehh)

Kali ni edisi jenjalan and tergrab plak benda alah ni:



aip.. bukan mommie punyer.. (kompem tak muat hahah)
ni Angry Birds versi pompuan (aweks-aweks)
sila dapatkan di kedai berhampiran..
6pcs= tak ingat brapa ringgit hihihih RM 11.90 kot


dan pemilik nya pasti lah si cantik:
takkan nak tunjuk gambar anak dara dengan spender angry birds kan..
ape la korang ni hihihihi
Tapi so cite tau (^_^)

6 ulasan:

khairulazie berkata...

bagi kat jep sekali angry birds tu...nanti angry birds dia plak yg marah...hahaha...

wan nurul hezrina berkata...

cumilnyer spetot tuh..skangnie mmg demam angry bird ek?

hamzah ian berkata...

dulu2 time kecik aku spender power rangers

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

eisya, eisya!
sampai ke spender abes angry birds!
hahaha... seb bek si alya tak jumpe spender angry birds ni..
kl tak... maunyer die nak gak!!!!

Iela Fazielah berkata...

wah2.... cantik kasut...bukan main bergaya... kalau anak ila si syafqah..hanya spenfer barbie princess di hatinyer

Emy Omar berkata...

comel..comel..mmg demam angry bird sekarang ni kan.Mujur anak dara saya tak berapa nak terpengaruh dengan abang nya..hiihihi

Tanda Kenangan