CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 Disember 2011

Doa & Zikir Banyakkan Susu ibu

Salam mommies....
ok erin nak share 1 lagi info..
Selalu ada kawan-kawan yang mngadu, kurang susu kan..
Dan kita akan try makan macam-macam as milkbooster.
Kali ni kita cuba plak 1 lagi milkbooster untuk banyakkan susu ibu iaitu zikir dan doa


Zikir:
Ya Matin sebanyak 70 kali

Erin jadikan kad dan laminate.
Letak dalam beg pam PISA ku.

Bahagian depan:

Bahagian belakang:
Doa:



Untuk lebih clear korang boleh print ayat yang kat bawah ni:

Selamat mencuba

2 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

btul tuh amalan doa2 masa menyusu patut diamalkan sepanjang penyusuan

izwahasnan berkata...

wow... sangat menabjubkan izwa pun naik buat juga lah... macam ni nni wa share wa punye card pula hahhehhee

susu makin merundum

Tanda Kenangan