CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Disember 2011

Reportcard eisya


Kali ni mau tayang reportcard anak dara ku itu.
Nur Natasya Jazlina Binti Mohd Jafni
4 Bunny (Kelas bebudak umur 4 tahun)

tarra:



emm camno result?
ok la kot... tak la sepandai anak orang lain yang boleh dapat straight 100%

BI~ 96
BM ~91
CHINESE~ 94
MATHS~ 96

BM tu dah naik dah.. semester 1 dapat B
Alhamdulillah semester 2 ni dapat A


ni plak comment cikgu..



okey sudah, malas nak tayang kat korang ni..
banyak lagi page ni yang lebih pada learning objectives yang perlu dicapai...

nampaknya Eisya masih lagi sederhana dalam Language Development, Respond to english, Development of reading and learning skill, and manipulatives skill.

La... anakku tak mahir melipat, menggunting dan gam rupanya...
(kita buat in house tranning lepas ni)

yang lain alhamdulillah good
Numbers, writing, colouring, music, outdoor activities, emotional development, and homework
~semua good~


Banyak lagi yang Eisya perlu belajar kan dan banyak lagi masa..
(walau pun ibu nya yang gabra lebih...)

Pencapaian Eisya dari mata ibu:
daripada KOSONG tak tau apa-apa...
pegang pensel pon tak betul..

sekarang eisya dah pandai:
Kenal a, b, c, susun terbalik pon dia boleh sebut betul.
kenal 1,2,3 sampai 20
boleh tulis a,b,c dan 1,2,3 walaupon kekadang ada gak yang terbalik
boelh salin apa yang kita tulis.
boleh la drawing and colouring sikit-sikit
pandai berkawan


ok for nextyear:
ibu nak hantar eisya pi kelas qiraati plak, belajar mengaji, doa and sembahyang.


semoga si cumill ku
jadi anak yang cemerlang dunia akhirat:

9 ulasan:

Emy Omar berkata...

Well done Eisya..
Alhamdulillah banyak benda dia belajar bila pegi kindy ni kan.Insyallah nanti makin la makin improve la skill yang lain2 tu

Iela Fazielah berkata...

pandai eisya... tp berat dia macam makin menurun jek...

radziah AR berkata...

same age with my daughter iman. moga iesya terus membesar menjadi anak yg cemerlang

wan nurul hezrina berkata...

insyaallah..ameen

Sutera Emas berkata...

HEbat Eisya!!Tahniah!!moga terus jadi anak yg Cemerlang ye Sayanggg!!!

Nur berkata...

Tahniah Eisya.. moga terus cemerlang pada masa akan datang.. Masih boleh diperbaiki kelemahan tu, so far result dia sangat memberangsangkan.

MyKhalish berkata...

congrats eisya...;)

ziha berkata...

wah baguslah eisya.keep it up!

wan nurul hezrina berkata...

pandai anak omak=)

Tanda Kenangan