CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 Disember 2011

PEMENANG contest like eisya

Hye korang semua, ternanti-nanti keputusan Luckydraw Like eisya Contest?

tapi cikgu pink nak mendahului bagi penghargaan untuk korang yang dah vote eisya.
menang atau kalah tu soal kedua, tapi erun nak bagi sedikit penghargaan buat voters yang bertuah..


Jeng jeng jeng... keputusannya.

FIRST WINNER:
95. Azizah Samingin


SECOND WINNER
71.Fairos Jannatul Naimah Jaffar


THIRD WINNER
180.Faiznur Fyda



4th WINNER
245.Asmizul Grimmjow



Okey pemenang pertama berhak memilih hadiah nya dahulu, diikuti pemenang ke 2, ke 3 dan ke 4.
Antara hadiah yang boleh korang pilih:


A) Romper yang akan dijahit felt nama mengikut arahan korang
(Romper mungkin tidak sama dengan gambar, kanak-kanak lelaki pon boleh pakai sebab romper tu nanti simple jer, takde renda-renda~unisex semua boleh guna) had umur sehingga 1 tahun.



B) SWIMMING SUIT untuk kanak-kanak perempuan (Yang ni korang boleh bagitau nak yang saiz ape)
(juga mungkin berbeza dengan gambar~bergantung kepada stok di kedai hihihii)


C) T-Shirt yang akan dijahit felt mengikut arahan korang.
(Juga mungkin berbeza dari gambar)

atau
D) APRON yang juga dijahit nama dengan felt mengikut arahan korang..


OK lepas pilih.. boleh kasi address and detail yer.
contact erin kat fb~ please add erin nurzarina nana.


5 ulasan:

ahsfantasy24 berkata...

adeh, takde rezeki, hehe T_T

lia berkata...

tahniah winners!

sall berkata...

Tahniah pd yg menang.

MulutPayau berkata...

Nak hadiah jugakkkk.....!!!!!!!!

Apapun tahniah kpada pemenang...

Juliet_iRa~" berkata...

wah..hee tahniah kepada y btuah,:)

happy new year!

Tanda Kenangan