CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Januari 2012

Cool blog best ? best ke ?

Alamak dah macam blog makan-makan la plak.
Asyik cerita pasal makan jer hihihi

kali ni cerita paswal air plak
COOL BLOG

cool ker? best ker?
Daku terpesona dengan kios comel kaler pink itu.
hahahah asal pink jer comel hihi

Pada erin, emmmmmmmmmmm
jujur eak..
JUJUR ea..


TAK BEST
wahhh serius jujur ko erin.
hhahaahah

mujur ni blog aku and duit i yang keluar untuk beli cool blog ni hahahah

Memula try.
Erin beli choclate blog + black pearl = iceblend
tak sedap wehh.. coklat dia rasa manis giler black pearl tu ok la..


Mr Jep nyer cuppucino coffee kot pon manis
mau kencing manis kami se family.

memula ingatkan kios tu jer yang buat tak sedap.
Then kami pernah gak try kat kios lain
Bandung Blog + black pearl
Oreo blog

Memang semua totally tak menangkap di jiwa la.
Sebab Erin rasa memang manis. choclate dia memang tak best.
hihihihi

tapi tu ler, lain orang lain plak tekak nyer kan.
kalo tanya Mr jep.. jawapan nya : OK jer
OK la sebab bini belanja hahahahahah

tapi yang harus di puji cara pembungkusannya
dah ler comel, siap seal bagai. compem la tak tumpah kat baju anak-anak

gambar cilok google




4 ulasan:

HeNRieTTa JoSe berkata...

Rietta suka buble....kalu choc ok la bagi rietta....tapi ice blended, tapi kasi ais cair dulu, bru xmanis...klu oreo xberapa kena ngan taste larr...

Iela Fazielah berkata...

tp ila suka... kalau perasan..rasa dia mmg sama je... kalau boleh tiap2hari nak bl...tpkan..mahal...

Emy Omar berkata...

Saya pun tak suka sebab manis sangat..cuma minat tang black pearl itu saje hihii

Sutera Emas berkata...

memng maniss....ermm lg aku dri umh xsmpai 5 minit...cool blog nya gerai dkt ngn umh aku...tahan je utk mmbeli slalu...sebb kemanisannya..bahayaa..

Tanda Kenangan