CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 Januari 2012

Dapat hadiah handbag pink


hai senang nya dalam hati bila dapat handbag pink.
suka.... suka...suka...

Korang ingat lagi tak
yang erin join bulan oktober 2011 lepas.

Hadiah utama memang Best
3D2N stay 2 room apartment at Hotel Equatorial Cameron Highland
(Psttt kalau Kak Nora from http://dianbizzcorner.blogspot.com/
buat contest hadiah memang SuperB lah)


hihihi erin tak menang pon cuma dapat hadiah saguhati hihihihi
hadiah nya ialah vocer face treatment kot.
Erin terlupa nak collect dari kak Nora, baru-baru ni jer teringat.
And kak nora dengan baik hati nya mengganti dengan handbag idaman hati.
(sungguh baik hati kak Nora ni)


Nanti erin review lagi dan lagi dan lagi pasal handbag ni
kak Nora jual tau beg ni
boleh (klik sini)


gambar yang membawa tuah (^_^)


nak tengok cikgu pink possing dengan handbag pink?
yeehaaa kena tunggu kami holiday kat Melaka dengan percutian yang berbaloi bersama

2 ulasan:

notti netti berkata...

hmm...kena jadi femes kalo cenggitu ehehh

Dianbizzcorner@gmail.com berkata...

Thanks Erin for the entry..:D. Enjoy your Holiday CNY ya..:D

Tanda Kenangan