CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Januari 2012

Model hot & roll




Mau cari kudap-kudap sementara lunch hour?
dah try hot & roll?



kalau kat mall sekarang ni dah bany

ak kios nyer kan.

Selalu erin tengok ramai gak yang beratur


Erin pun baru try sekali jer kat kis Mydin Kubang Kerian
kat situ tak ramai yang beratur so kami boleh
la try.

Kami pilih chicken floss (untuk Mr Jep)~dengan harapan kenyang la sket kan hihihi
rasa dier ok la, tapi pada erin agak masin sket.

dan untuk Erin dan eisya

semestinya yang sweet.
cruncy peanut butter.
waww memang best.


tapi confirm la lepas tu kami cari nasi, hahahaha
memang sure lah tak kenyang

tapi ok lah snek yang sihat sementera mencari makanan yang sepatutnya.



1 ulasan:

Sutera Emas berkata...

hehehe...
princess eisya..
acik pun ade gmbr jd model ...huhuhuhu
tp bukn hot roll tpi..
crepe 2u...tgok kt FB Acik Krul..huhuhuhu

Tanda Kenangan