CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 Januari 2012

Garmin bersuara seksi


Okey erin masih lagi dalam mood Cuti-cuti Malaysia
Zaman dolu-dolu aku gagah beli peta kat petronas kalau nak pi jenjalan korang tau.
Sebab: i tak suka tanya orang
hahahahha
kalo tanya orang banyak versi kan..

so dengan gamble nyer erin suka ikut peta
(tapi kengkadang peta pon tak brapa nak update hahhahah)
sudah nyer follow signboard.
tu blom masuk bab tersalah baca peta lagi.sudahhhhh

Skarang ni plak mujur la ade teknologi Garmin ni.
Kami tak de GPS gedabak yang letak dalam kereta tu.

Mr Jep just install garmin free dalam handset cabuk ku itu.
Ok la... yang penting ade walau pon tak glam macam korang nyer hihihihi.


Selam 3 hari bersama Garmin dalam aktiviti cuti-cuti Malaysia kitorang.
Erin naik hafal dier nyer arahan...
(B.I aku bkan nyer A+ ngat)

Masa baru-baru guna dulu slalu gak tersalah faham dier nyer arahan.

Antara nya.

Keep Right ~ Berada di lorong kanan bukan masuk kanan
Turn Right ~ Ha, baru lah masuk kanan.

dan yang selalu kami confius (dulu arrrr)
Keep left and turn right
ahhh sudah.. kiri ke kanan ni? hihihihi
sekarang tidak lagi..
ambil lorong sebelah kiri, nanti ade simpang tu belok kanan, yer

Sekarang dah fasih uall...hahahahahah

tapi boring arr asyik layan garmin yang bersuara pompuan jer...
(pompuan mat saleh plak tu tapi kalo pompuan melayu lagi aku tak suka kot. Sebab mau tersengeh sepanjang jalan mamat yang duk kat esbelah aku tu ha)

Sekarang erin mau tukar Garmin itu ke suara lelaki seksi awww..

Korang tau ker nak install kat mane-mane?
share eak. tapi i mau yang free jer hahahhhah


suara lelaki ni kompem seksi awwww

1 ulasan:

Emy Omar berkata...

Kami pun guna Garmin..sangat2 membantu kalau pegi negeri orang hehehe

Tanda Kenangan