CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 Januari 2012

Tips Gunting Rambut Baby



Okey lady..
(sebab reader blog ni ramai yang ladies la kan hihihi)

to mommy-mommy, hari ni erin nak bagi tips macammana nak gunting rambut baby
hihihihi

Tips la sangat kan...

Mencabar tau nak gunting rambut budak kecik ni,
nak bawak pi kedai..
tukang gunting pon tak mau gunting.
Jadi terpaksa lah si babah yang menggunting..

Memacam cara dah try,

dan kami rasa, cara yang paling senang and berkesan setakat ni ialah:



hihihihihihihihihi
camner? jom try
letak jer si hensem tu dalam kolam, sure duduk diam main air,
si babah pun boleh menggunting dengan tenang..




hensem tak saya?

1 ulasan:

Sutera Emas berkata...

betul jugak ek...msti senyap kalo gunting kalo mcm ni...aku dulu punyalah payah..tu yg bila dia dah skolah..bru potong rmbut mcm hero..

Tanda Kenangan