CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 Oktober 2011

demam Angry Birds

adeh dari mana sebenar nya asal usul si angry bird ni?
Tetiber jer up kan... huhu

yang erin tau tetiba jer masa kat ECONJAYA
(pasaraya terbesar lagi serba lengkap~ uwexs)
eisya berkata: "ibu angry bird"
sambil tunjuk tangan nya yang panjang dan memuncungkan molot nyer...

aku cuma nampak benda bulat yang kaler merah jer
"sungguh tak comel " hahahaahhahahh

Tau pulak budak empat tahun ni bahawa senyer itu adalah angry bird
mujur la budak tu tak meroyan nak kan si angry birds merah itu
kalo tak mau lesap sekeping dua not kaler merah ibunyer hihhi...


balik rumah terus daku google
''ibu celik IT okey''

la...... game rupenyer
encik babah nyer pon gigih mendownload.

masyuk gak layan game ni
yang tak menahan si comot 4 tahun tu,
berebut ngan babahnya melayan si angry birds ni
adeh


maka bermulalah episod
DEMAM ANGRY BIRD
pantang jumpa barang yang ada karekter anry bird mula la sambar
(kekadang anak tak aper pon mak plak yang lebih hihihi)



dan bila ku mau buat planning untuk may hero punya 1st birthday (next year)
si kakak pon memilih theme ANGRY BIRDS
(huhuu sedangkan si ibu dah pon mengumpul material mickey mouse)

huhuuhuu jadiknya.. mengikut kuasa veto si kakak
theme untuk birthday party si adik ialah: angry birds lalaallaalalala

si ibu kedemaman
memikirkan budget hhihihi

2 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

tulh mummy pun ttnya2..mana dtgnya burung nie..rupnya games..skng ngah populer

Yaati Nor berkata...

ada tak bagusnya angry bird nie..nnt kena pakai baju bab i pulak kang..tak ke naya tu..mickey mouse la ok..elok sket pada kwn musuh angry bird di bab i tu..hehehehe

Tanda Kenangan