CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Oktober 2011

Naufal with baby fresh food feeder




Naufal sudah mau menjadi si hensem 8 bulan
walaupun belum tumbuh gigi tapi dia dah mula nak masukkan makanan dalam mulut comel nyer
takut la pulak tercekik ker tertelan yang bukan-bukan plak.. so keadaan di rumah sangat-sangat berhati-hati.

hihi..
masa yang sesuai untuk makan buah-buahan yer anak bijak..

ape lagi ibu yang cumil ni shoping online ler di
dan daku telah pun terbeli Munchkin - Fresh Food feeder~


selamat sudah si bam bam Naufal gigit.
Dalam net tu ada epal merah yang dah di buang kulit..
so kita tak yah la risau kot tercekik epal tu ker.
tapi Naufal masih lagi boleh dapat rasa epal tu..
yeehaaa

model sepanjag zaman:


close-up rupa baby food feeder tu:

so.. all mommy yang anak nyer sudah 6 bulan sila beli yer
i tak jual~..

2 ulasan:

Yati berkata...

Lama tak singgah sini. Pejam celik, dah 8 bulan pun baby Erinsz ya. Macam-macam barang baby skrang. :)

TeacherAzimah berkata...

naufal mesti tgh gatal gusi nak tumbuh gigi ni hehe

Tanda Kenangan