CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 Oktober 2011

Purple dining room di Cute castle

Setelah bekurun lama tak cerita pasal cute-Castle,
hari ni kita update siket yer..
tak mo tunjuk banyak-banyak sesikit udah ler

Ni dining room yang masih lagi belum siap 100% huhu
tak tau la bila nyer akan settle hikhikhik..

okey colour theme untuk CuteCastle nyer dining room semestinya purple + light grey


*night curtain printed purple flower ~dari nagoya~
harga mampu milik dan terus sambar hihihi

* string curtain~ erin guna yang tali-tali tu kaler light purple (beli kat nagoya gak)

*lampu purple~ semesti nyer beli kat kedai lampu murah yang penting sweet kan?

mana purple nyer lagi?

hihihihi futere wall " hot purple" tiada dalam gambar sebab masih lagi dalam proses renovation (english aku failled so abaikan ejaan yang salah ok)

dining hall yang masih lagi gersang kan?
ada beberapa part yang masih lagi belum siap

~ wall deco (calligaffi word mungkin doa / ayat 1000 dinar kot)
huhu ntah bila mau buat

~table runner (huhu blom jumpa material yang menangkap jiwa)

~cubic untuk future wall (budget blom ada so kiv dulu) kalo budget tak sampai-sampai gak tepek cermin je la nampak nya huhu


Any idea untuk mengHavoc kan lagi dining hall ni dengan budget siput-sedut?
sila komen...


5 ulasan:

ZanaNordin berkata...

cantikk
yg penting kaler tema tu mmg masyukkk ngan set dining table tu

zuwaidah berkata...

boleh juga letak mirror besar dan buffet table...wahhhhh meletop nanti

Iela Fazielah berkata...

erin...dah cantik dgt dah ni..berkenan ila kat night curtain tu....t leh letak cermin kalau nak lg nampak naik area dining tu

wan nurul hezrina berkata...

chanteknyaaa...tenangjer pndang

AZiE @ UMMI berkata...

slm..canteknya umh dia...bila agak nya aku dpt smpai...

Tanda Kenangan