CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Ogos 2009

Buang Boring di Cameron

heheh citer last week.. my dear camera miss pinky dah dijumpai..

Last week.. boring boring dok Gua nie kami sefamily..
erin + mr jep + eisya pi panjat gunung.

yeeha.. sukanyer eiSya

Korang klo boring dok umah pi shopping kan? Kat Gm ni tak de port shopping yang best. so.. klo boring-boring
Biasa nyer memang kami pi Cameron makan stawberry ngeh ngeh ngeh

Perjalanan pon tak lamer dalam 1jam++ jer.
Minyak pon tak byak maner..tak sampai 50henggit pegi~balik.

Lepas isi pewut..kami bertolak dariGM dalam kol 9.

Tempat pertama yang dituju sesampai di Cameron ialah:

TOILET hehehehe dan
Toilet pilihan ialah di..kedai+taman sederet ngan Strawberry Corner ..30sen Ok
tapi compem berseh..

Kdai tu mg wajib disinggah.
Bleh cuci mata tengok bunga + minum-minum ngan makan-makan..

babah ngan eisya yang makan pop-corn

Lepas mamam baru possing..







Lepas tu kami ke Strawberry farm kot.. Cuci mato ajo..


Skarang masa untuk Cuci poket..
Kami cuci poket kat Pasar Minggu then ke Kea Farm..

Ni la hasil tuaian kat pasar minggu dan kat Kea Farm

.




dan pembelian wajib ialah:
pokok Roses~ kali ni kaler putih..


dan 24 kuntum pink roses awww my faVorite:
.

tapi yang paling erin suka pegi Cameron kali ni ialah dapat beli:

.

hehehe Strawberry Gedik-gedik..
dah 3 kali pegi cari benda alah ni kat Cameron tak jumpa tau..
Pueh dah daku cari..

rupanyer ader kat satu stall depan masjid hehehe.


ibu nak try jugakkk.


Okeh kengkawan chow dulu eak.

trip kali ni tak sempat pergi Rose Valley lagi pon luper bawak stand camera.
Tak bleh ler nak posing sakan..
Okeh Next time we oll akan ke ROSE VALLEY
.


6 ulasan:

ije berkata...

bestnya duk gm.. tiap2 weekend le panjang gunung

Atiqah berkata...

tiqah yg dok perak ni pon x penah g cameron lg..serious x penah g..huhuhu..merasa buah dr cameron je..ble nk g je ade je bnda lain...strawberry tu membuatkn tiqah terliur...

~sall berkata...

Insya-Allah, nak gi la.sambut Anniversary kat sana.sejup pehhh...best3

eRiNsZ berkata...

ije...
jom buat prakticum kat Gm nieh hehehehe..Jalan pon Ok ije boleh drive nyer..

jgan lupa snggah umah k.erin

eRiNsZ berkata...

Tiqah
Kner gi tu.. memang best bagi penChenta bunga..

Makan pon Ok tak semahal tmpat pranginan lain

eRiNsZ berkata...

Sall
hepi aniversary...

Klo nak bli teh erin tau satu kedai yg jual murah..
dalam seringgit gak beza ngan tempat laen..

Tanda Kenangan