CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 Ogos 2009

joM raya sedondon dengan Pink FamiLy

hye sumer.. family fink ini join contest lagi...

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON
anjuran : http://is3riziburikazz.blogspot.com


teka teki jap...
pegi Sungei Wang pakai sliper,
baju raya kitorang kaler ape?




semestinyer la kaler Fink kan..

Nama Loving nieh: erin & jep (+ sikecik eisya)
Ni gambor raya puasa tahun lepas 2008 kat Pahang

Tema tahun nie: Masih lagi P.I.N.K
(mr jep tak mo buat baju baru..
lagipon katernyer taun lpas kat pahang, nak pakai baju pink kat Klantan lak)
Tapi isteri dan anaknyer baju baru ler~ masih lagi in Pink gitew..

nak join klik kat banner ni yer kawan-kawan.


Cepat before :22 Ogos 2009



12 ulasan:

leadleedeea berkata...

sungguh gigih datin erin masuk contest yek...heheheeee good luck~!!

mama tisya berkata...

u look pink...tau la pencinta pink...so tiap2 thn mmg sedondon pink je ke...ehhehehe

ije berkata...

pink mata hitam putih ku..

CuTeMiUt78 berkata...

waalllaaa contest lagi.. sungguh rajin ko ya.. good luck la

ONE ZABA berkata...

nonton kartun pink panther jugak yg best....

eRiNsZ berkata...

Lead...
tu ler lead.. tak dok latest entry..
ku bantai join contest hehehe

i mg suker pon..

eRiNsZ berkata...

mama Tisya:
hehehe tu ler, lemari baju ku pon pnuh ngan kaler pink ajo..

klo theme kaler laen pon akan ku pasti ada gak pink itew mnyelit
kuang kuang obses kan?

eRiNsZ berkata...

ije..
pink duinia ku gitew..

idup puteri islam.. hehehe
jgan tak cayer walou pon ranggi mangggi k.erin puteri islam taw zaman maktab dulu..
sebab......heheeh

eRiNsZ berkata...

cik cute..
jom join gak...
buat pnuh entry kuang kuang

eRiNsZ berkata...

one Z:
mg pown.. tapi eisya tu dok nengok disney princess jerk..

Naz-Segalanya disini berkata...

dah view dah family pink.gd luck

Iela Fazielah berkata...

em sama la kite ye.... cayok!!!

Tanda Kenangan