CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Ogos 2009

edisi Pecah Tabung

emmm smalam erin pecah tabung hehehehe
uppss walou pon gaji lambat lagi tapi ni bkan kes nak mati tak makan okeh.

Tabung ni dipecahkan kerana sudah sampai target:

Tapi tetiber terpikir nak buat apa dengan ini:


Niat asal: Menabung untuk beli perfume...
tapi perfume telah dibeli guna duit gaji heheehe

so adakah erin nekad untuk sambar ini?


will be my new skin care..
(harga full set (besar) sepadan dengan tabungan)
atau

Mesin Jahit:

Harmony Model 2049 "All In One"
uhh tak usah bermimpi erin
Mesin jahit ni harganyer: RM2499

Tapi seperti mau mesin jahit yang murah-murah...
(sepadan dengan duit tabungan ku itew)

Macammana yek....
Mana yang lebih penting sbenarnya?

Atau pon....

Beli Cyber White Estee Lauder~yang set percubaan
dan mesin jahit mini ini?
+
boleh beli ferfume lagik..


Huhuhu fenin...fenin..
Somebody please help me....
.






13 ulasan:

sweetwannur shoppe berkata...

wauuuuuu!!!!mintak cket meh...hahahaha....kalo saya kan, beli mesin jait...byk leh wat nnti..saya pun tingin nak beli mesin jait ni..belikan utk saya skali meh...hehehe...

leadleedeea berkata...

memang kena pikir betul2..kalau skincare, kena check kulit dulu ye, ingat tu...n beli produk yg sesuai ngan kulit muka, yelah..estee lauder bukannye mureh kan...

N mesin jahit tuh pon penting untk erin yang rajin jahit2 felt ni kan..kalau da jahit bnyk2 felt, boleh jual,kalau jual, dpt laaa income skit...haaaaaa seronok jugak tuh...

lead tak boleh bagi jawapan..lead just bagi pendapat jek..keputusan di tgn anda..hehe~!!

N rajin nye ko menabung ye erin..bile laaa agak2 lead bleh jadik cam erin? huhu~!!

ONE ZABA berkata...

buat makan-makan kat KFC pong ok gak tu.

CuTeMiUt78 berkata...

wah... byknya..
emmm better beli mesin jahit.. byk kegunaannya..

melorr berkata...

beli mesin jahit dulu...pastu jual apa yg boleh dijahit :P, hasil jualan tu nanti erin nk beli apa² pon boleh yang! InsyaAllah. Bijak menabung, bijak berbelanja! eheheheh!

ziha berkata...

wow..kak erin pon menabung ker? bagos2..igtkan owg mcm kite jer y mnabung..sbb tgh mnabung duit 4 kawen..hihihi...

eRiNsZ berkata...

wan nur.. tu ler.. klo yang janome tu mg idaman kalbu

tapi kne mnabung 3 tahun lagi ler batu cukup...

eRiNsZ berkata...

hehehe lead... ini rahsia
tau tak dari maner syiling tu?

dapi 70% dari poket mr Jep..
Time basuh suar tu...hehehe and yang besepah ateh lemari..huhuhu

eRiNsZ berkata...

one Z tapi nak mkan strawberry hehehehe

eRiNsZ berkata...

cik cute and melor..
Thanxs... akan dpertimbangkan.. hehehe..

cik melor, erin ni lmah sikit bab menjual nieh..
tp tak pe, nengok ler camner nt
lebiu

eRiNsZ berkata...

ziha...ni mnabung scara kecil-kecilan ajo...
heheh ziha mnabung scara bsar-bsaran

good luck dear

Yan berkata...

saya cadangkan beli one drop perfume dgn saya.. hahahaaha

honeylanz berkata...

beli parfume !! Daisy by Marc Jacobs ke ...hehheeh my fav tuh!!

Tanda Kenangan