CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 Ogos 2009

insyaallah its wiilbe mine

emm thanXs my dearie fwen..
Nampak nyer ramai yang myokong untuk erin beli mesin jahit..
emm betul gak tu.. at least tak habes kan?

tapi ada satu lagi problem nyer..

Tak mungkin ler erin beli Harmony Model 2049 "All In One" ini dengan duit tabungan yang tak seberapa itew kan... (terpaksa menabung 3 tahun lagi untuk ini)

ada ker mesin jahit yang harganyer dalam ~
5++ hinggit

erin tak tau ngat bab-bab mesin jahit nie..
and kat mana nak cari eak?


ada info tak untuk area Kota Bharu or Kuantan?
Klo ader buleh ler korang kongsi ngan erin eak.

Lebiu dear...


upps skin care itew akak tetap ku beli
tapi trial set dulu ler..(guna duit gaji) hehehehe


8 ulasan:

Pianina berkata...

saya beli mesin jahit Brother LS2125 di Carrefour East Coast Mall Kuantan..atau awak boleh cari di Inai Sewing House di Jalan Wong Ah Jang Kuantan..situ byk mesin jahit..atau awak boleh beli dgn LSN di http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=19350

eRiNsZ berkata...

thanXs a lot nt erin survey
tp kne tggu balik pahang... cuti awal ramadhan nie kot..
insyaallah..

sweetwannur shoppe berkata...

wahhh...bagus2!!!x pela kalo x beli yg janome tu dulu pun,sy mmg tingin yg tu jugak tau!!uuuuuu....tp rasanya yang brother or singer tu pun ok gak kan...bile dh tol2 seyes jait baru leh dpt janome tu kannn....mmmm...tgh tunggu my hubby adiahkan mesin jait ni, nk beli sdiri mmg la pyh benor..keje pun idak....huhuhuhu....

sweetwannur shoppe berkata...

wahhh..tamak tol aku ni..nak komen lagi plak...hahahaha...aritu sy de survey mesin jait brother n singer kat area k.trg ni, dlm rm700++ - rm800++ jugak kat sini..kat kb n kuantan x tau plak....huhuhu...

Yan berkata...

huhu.. tak tau menau pasal mesin jahit

honeylanz berkata...

mesin jahit tu x yah beli yg 2k++ sbb adik has yg tailor dia just beli dlm range rm1.6k aja.... upah menjahit dibulan pose ribu riban gak dpt...nnt has tanya dia apa brand yg ok...lps ni... pn. erinzs leh ambik tempahan ;)

neeza berkata...

mesin jahit brother siri ls tu u bole beli @ carrefour for rm599. sekarang kat carrefour pun ada promotion mesin jahit jenama cokia harga rm299 (bole la untuk orang yang menjahit sekali sekala sahaja).. heheheh

eRiNsZ berkata...

ThanXs a lot kengkawan eak..
Smoga mesin jahit itew milikku jua..

heheh tapi yang memurah jer la..
takut hangat hangat taik itik jerk..hehehe

Tanda Kenangan