CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 Ogos 2009

jom pi pereksa PTK


HeLLo
pepagi nie erin siapkan 2 lukisan untuk hari MERDEKA..
and yessss dah siap.
Nak tengok? heheh nanti ar eak..


Ari ni kener pereksa PTK jom reramai kiter pegi ke
SMK Tengku Indera Petra 2
erin dok kerusi nombor: A00*
uppss..


huhuhu 1st time ku peksa without jenguk buku walou sehelai
(cess macam rajin sangat wanita pink ini)
gunakan kuasa menembak ler aper lagi macam biasa.


OK dear nak mencari pemadam and pensel.
Kalo takde nampaknyer kener kuar awal ler
menjenguk kedai.

~GOOD LUCK untuk sumer~
naik gaji sila belanja okeh

8 ulasan:

honeylanz berkata...

gud luck!

eRiNsZ berkata...

heheh lucukan.. tetua pon amek pekser..pastu kantoi sokmo lak tu

CuTeMiUt78 berkata...

wah... bagus ni.. sok2 klu dah naik gaji.. blh belanja aarr..
good luck k..

dah dpt dah email add tu.. mekacih ya

ije berkata...

cne xm ptk kak erin? uhu

eriey berkata...

mcm mn?boleh jwb ker..huihui..mg dpt iv deh...eriey pekse d smk zainab 2..he3..tembok jer byk!haha

eRiNsZ berkata...

cik cute:
heheh kejer gomen nieh nak gaji pon 80 hinggit jer hehehe.
nt kiter blanjer mirul cumil tu eak.
biler la nak p johor ni.

eRiNsZ berkata...

ije:
hehehe ptk..
"Periksa Tembak Kuat-kuat"

akak tak de masa nak baca buku dek nonn..

buku xtvti tahun 3 tu pon tak abes tanda huhu..

Tembok jer la eriy kan..

eRiNsZ berkata...

eriey:
ehh kita buleh tukar pusat xam eak. x tahu pon..

Tanda Kenangan