CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 Ogos 2009

mood Cuti sudah mari....

ERIN MAU BERCUTI DAN TENGOK INI:

the-proposal

Ari Khamis ni weoll dah start cuti dan boleh balik PAHANG yea yeah
(ada nada riak dan takbur di situ)


  • Keinginan untuk menjenguk orang tua..masih menebal
  • emmm keinginan makan buah sudah bkurangan..
  • tapi keinginan untuk menonton ini smakin bertambah-tambah.
ryan_reynolds_in_the_proposal_wallpaper_2_800
erin memang suka amat cerita-crita cam ni

tapi....

Mr jeP?
huhu... ku rasa dier lebeh sronok layan SETEM kot,
emmm camner eak?

a)Sanggupkah erin bergelak ketawa sengsorang,
and tengok muka mr Jep sengih paksa?


b)Sanggupkah erin mengorbankan tuntutan hatiku ini? huhu

Jawapannyer? E.N.T.A.H

yang pastinyer akan ku terjah GSC megaMall..
(upps bulan poser tue..tak pe..)
Ada sesaper nak dating ngan i? please call okeh. kita oye oye...

7 ulasan:

s h u berkata...

sah sah tak leh bwk eisya...mau merajuk eisya ni.. ahhahaha

kak erin..meh meh mkn 'jemput-jemput'

eRiNsZ berkata...

shu.. camner pon memang kne bawak jugak budak kecek tu...

mg gi memaner pon tak pernah tinggal..

tak boleh ler k.erin ni jenis emo sket.. nanti langung rasa tak best huhu

honeylanz berkata...

jeles nye dgn para pendidik nih!!!
selamat bcuti

s h u berkata...

hehe. sbb anytime duk ngam kita kan. mcm mcm lh duk pikir dlm jiwa kan. silap hari bulan, movies entah kemana, yg pasti duit terbangan..

hehhee...
iksh, rasa mcm pernah ada anak lak.. hohoho..

eRiNsZ berkata...

has:
oye...oye.. sila jeles eak..


shu:
baguih.. dah ada aura ibu tu.. nenanti de baby snang sket...
kak erin doakan

s h u berkata...

cekgu, dh siap ke tanda 'ketas peksa' tu.. heheh

InsyaAllah. semoga murah rezeki dpt baby.

eRiNsZ berkata...

dah settle oyeahhh.. markah pon dah submit..

cuti secuti nyer...heheh

Tanda Kenangan