CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Ogos 2009

eiSya da' CuTe LiL PrincesS

INI STiCKY MOD ENTRY
Sila Scroll ke bawah untuk Latest entry ye kawan-kawan

Mama Aqish buat contest lagi dan ibu eisya nak join..lagi? hehehe
penuh ar umah mama Aqish ngan gambor eisya


Nama Queen Pinky: NURZARINA MD NOR
Nama princess:NUR NATASYA JAZLINA MOHD JAFNI
DOB Princess: 7 Mei 2007

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

CUTE LITTLE PRINCESS?
tengok ler eisya tu, and ada tak sesaper yang brani kater eisya
bukan CUTE LIL PRINCESS?
Sangat cute kan?
Walao pun amat payah untuk dipaksa berpossing.. tapi eisya sangat suka didandan dan dimake-up.
very the princess......

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
Blog yang ada banyak sangat info tentang contestnama anda & anak anda di entri ini.....

Blog yang wajib disanggah untuk kaki shopping..~eXspecially shopping ala-ala mummy.
and citer tentang Aqish yang cute itew la..
(tapi ku tetap kata eisya lagi cute hahahaha statement..tu)

Sape yang layak Join???

Baby Boy & Girl yang lahir dari tahun 2007 sehingga 2009 ..

dan eisya adalah LAYAK



Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009
so... dengan ini disahkan... masih buleh join..


sapa lagi rasa anak dia
CUTE LITTLE PRINCESS?
sila ke blog MAMA AQISH

18 ulasan:

honeylanz berkata...

gud luck!!
hmm..aeiry danish pun layak ni..hehehe..

eRiNsZ berkata...

jomjoin has.... kite mriahkan contest nie..

arnamee berkata...

semoga berjaya akak.
pepun eisya memg cute ^^
wink2.

eRiNsZ berkata...

kalah pon tetap cute dimata ibunyer aneem hehehe

ziha berkata...

nk join ni kna y da de ank ker??huhu..alooOOrrHH..

eRiNsZ berkata...

ziha.. kner kawen cecepat pastu branak cecepat hehehehe

miela77 berkata...

moga2 kita antara yang berjaya..hahaha...kotak komen da ok...moh le..

eRiNsZ berkata...

huhu nk p mngomen nieh..
tp kpala still sakit lg

ziha berkata...

hihi..kwen cpat2 blh..nk brnk cpat2 tuh..huhu.. pinjam eisya je la join contest..he3

eRiNsZ berkata...

hehehe pngalaman branak k.erin tak mngerikan... lucu and ok bahagia sngat... bile dapat cium baby eisya hilang sumer sakit &pnat 9blan tau.
Tak caya? hehehe kne cecepat tu ziha

Mama_Aqish berkata...

ok cukup syarat...

eRiNsZ berkata...

ala...ingatkan nak kater OK u mnang...hehehehe

Mama Danish berkata...

alala trsgtla kiut eisya nih..gudluck ek cayang

eRiNsZ berkata...

hehe lily mau buat mnantu tak? hehehe

honeylanz berkata...

has nk join contest ni gak.. tp tul ke cara has buat tu. free2 nnt erinzs leh tgk2 kan tak??? sy bdk br belajar gitu!!

eRiNsZ berkata...

dah ku jnguk bdak cumil itew.. rasenyer dah complete..
cmer jgan lupa tnggal link kat 1st entry mama Aqish tu eak..

good Luck..

CuTeMiUt78 berkata...

eisya memang cute.. good luck k

eRiNsZ berkata...

gud luck to 2u and budak boolat cumil itew

Tanda Kenangan