CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Ogos 2009

TaG dari penjual pekasam


Jom layan taG
nak?
Tak nak pon korang wajib layan gak.
Ini kan umah pink ku...
Tag dari kak Miela~aka penjual Pekasam best

WHAT IS THE MOST IMPORTANT THING IN YOUR LIFE?
~~My Lovely pink family


WHAT IS THE LAST THING THAT YOU BOUGHT WITH YOUR OWN MONEY?
~~hehehe my new...M*$** *@*!*

WHERE DO YOU WISH TO GET MARRIED?
~~I dah kawen U, kat Masjid Bukit Ibam
~Tapi tringin nyer nak pi Disneyland~Japan

HOW OLD DO YOU THINK YOU WILL BE PERMANENTLY OWNED BY UR LOVE?
~~heharap seumur idup
~umur 24 weoll kawin till the end of my life insyallah

ARE YOU IN LOVE?
~~Yapp Crazy in LoVe~~
I LOVE U Mr JeP

WHERE WAS DA LAST RESTAURANT YOU HAD DINNER?
~~Haha.. berbuka tadi kat Kdai Sup Surita~~


NAME THE LATEST BOOK THAT YOU BOUGHT?
~~Mekar Kelopak Cinta~~
dah 5bulan tak habis lagi baca hehehe

WHAT IS YOUR NAME?
~~Nurzarina Md nor~~
tapi i suka Datin Sri Nurzarina Md nor

DO YOU PREFER YOUR MOTHER OR FATHER?
~~Both~~
2-2 dalam hal yang berbeza.

NAME A PERSON THAT YOU REALLY WISH TO MET IN REAL LIFE FOR THE FIRST TIME?
~~Member blogging yang blom jumper lagi hehehe~~

CHRISTINA OR BRITNEY?
~~Musti ler Britney~~
What u see its what u get

DO YOU DO YOUR OWN LAUNDRY?
~~Tak... hehe Washing Machine yang wat ahahahah~~
Ada sesaper nak tolong sidai?

THE MOST EXCITING PLACE YOU WANT TO GO?
~~DisneylanD~~ nak nyer

CAMERA OR MP3 OR HP?
~~Camera~~
Hp yang ada camera yang superB pon OK

POINT OUT 5 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED YOU?
~~about Kak Miela~~
Super MummY + Busness Woman + WorkerHolic kot +
PenChenta Contest&giveaway + ku rasa dier juga Love Pink

3 THINGS I SAY TOO OFTEN?
~~ehemsZ,
~~a'aahhhhhh,
~~senyap la!!!(bebudak kat kelas bising)

BOOK I'VE RECENTLY?
~~BOok? emm buku maths year 3 haha aku haku chekgu okeh

4 SONGS I COULD LISTEN TO OVER AND OVER AGAIN?
~~Matahariku, Dan sebenarnya, Ketahuan, Aku Lebih Tahu~~
(Sebenarnya bukan erin yang nak dengar eisya ni ha)
hari-hari nak nyanyi lagu nieh
naik hapal dah kat tlinga

3 THINGS I LEARNED LAST YEAR?
~~jadik Isteri Mithali (1st yer tinggal sebumbung)...
~~Blogging (erin ader blog sendiri)
~~bawak keter hehe setelah bertahun ku simpan lesen itew

8 PEOPLE TO TAG?
erin nak Tag my fren yang baru jadik blogger
WelCOME to blogger world dear
~~Nuru (member posting)
~~Liya (member posting gak)
~~Azie (member maktab)
~~Era (member seOPIS, opis ke?)
~~lagi 4?sesaper jer la

*sebagai panduan untuk korang~copy jer Tag nie and paste kat catatan baru then tukar jawapan korang*

enJoY


13 ulasan:

ije berkata...

WHERE DO YOU WISH TO GET MARRIED?
~~I dah kawen U, kat Masjid Bukit Ibam
~Tapi tringin nyer nak pi Disneyland~Japan

<--- motif tetibe kuar nak g disneyland japan? haha. mr jep. faham2 la ye. kak erin nak g sangat dah tu. ehe

alamaya berkata...

senyap laa..- hahaha...dah nama pun cikgu kannn...

EL berkata...

Hehe..
1. Thanx arr sbb sudi berhajat nak menge'tag' aku..akan ku tunaikan hajat mu itu :)
2. Dah asyik trsbut2 nak g disneyland..pasport jgn x buat plak..(err ko dah wat? )skurang2nya mr. jep ko pun rajin wat 'part time ' gak bli tiket flight sok.. :)
3. Klu dah dpt g nnti..leh ler wat rombongan cik kiah lak..makcik nih nak hikut..uikss!

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. tag yg sama..

honeylanz berkata...

best kan if dpt ke disneyland!!teruja aja

Iela Fazielah berkata...

cikgu erin, ila nak jwb tag ni.... boleh kan.... ila antara 4 org yg sesape tu hokeh..... boleh kan?kan?kan?...best la tag nie...

sbenarnye tgh bowing nie... xtau nak post n3 pe....:p

eriey berkata...

he3..mr jep ore bachok jugok..kt mn?lenkali kalu jupo tegur2 la yer..

eRiNsZ berkata...

ije..

tu ayat kasik orang encem tu paham.. lepas khawen 4 taun sila l;er bawak i pi disneyland

eRiNsZ berkata...

Jannah:
mg pon klo dah serabut ngat memang slalu erin jerit "SenYap la"
tapi bebudak kan.. skejap jer snyap nyer..
hehe tapi i enjoy..

eRiNsZ berkata...

Lia & has:

huhuhuuhuhu tahun biler la tcapai hajat ku itew..
rasanyer klo tak mnang praduan
"jangan mimpi ler"

eRiNsZ berkata...

cik cute:
la.. dah jawab ker? hehehe

eRiNsZ berkata...

Iela:
Sila-sila... jangan memalu..
slamat mengetaG eak

eRiNsZ berkata...

eriey:

mr jep orang perupok..
emm insyallah klo prasan mg erin tgur..
tapi klo dah bjalan mg x ingat duinia. nak lagi shopping heheheh

Tanda Kenangan