CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 Oktober 2009

eiSya pon..

Lastweek erin mau makan che KENNY~ kenny roadgers and out.
MAKAN lagi?
hehehe

and hajat ku itew tertunai~walou pon isi kocekku mlayang
sapa mau kasi PREE maa..



bdak kecik muntel ini tido
jadik ibu&babah nyer buleh ber romantik romantik
Makan siap silang-silang sudu gitew
tak caya?
saper suruh pcaya..muhahaha

nak tayang gambor makan.
kasi aroma dulu;

cam beser ar set standart jer
1/4 ekor original+kntang lembik yang best itew+makaroni cheese sedap +fresh fruit
=untuk erin

1/4 black papper+kntang lembek+nasi+ choslow
= untuk Mr Jep


air nyer: mustilah X-trem chocolate untukku dan manggo jus untuk si dia

Jangan sesape pon complaint hidangan weool tak seimbang ker, tak kena ker
kami tak pedulik. Sbab tu la yang kami suka hahhah


OKEH cerita utama:
Pelakon utama sila masuk:
Masa weoll masuk KR nie eisya tido, before tu da ada la nangis sesikit mintak KFC
~ala, bangun tido lupa la tu~
budak kecik kan..
so tu yang ibu babah nyer syok sndiri makan tak hengat kat KR tu.

tapi.....bila si kecik ni bangun jer tido..
(time tu babah tngah dok prabih ayam ibu)
truss ngamuk sakan nak KFCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
huhu

ibu: ni pon KFC gak (sambil menyuapkan ayam berperisa original
emm jangan harap ler Cik kiah tu nak makan...
eisya: nak KFChe KFChe (meraung kat situ)
malu beb~

so dengan pantasnyer bayar bill dan mencari KFC mujor ler kat TeSco tu ada KFC klo tak........
MAKAN lagi?
fuyoo mau pecah pewot.
Just oder ChikyMeal untuk eisya
tu ha:



huh bkan main sengeh lagi kamu. lepas dapat idaman hati kan~

Tunjuk hairklip sket:

(hehe promosi tu)


MORALNYA:
  1. Jangan harap la mak pak nak syok ikut selera sendiri yer.
  2. Budak 2 tahun sudah cerdik. tau yang mana KFC yang mana KR (walou pon kdainyer sama jer kaler merah dan masih lagi spesis ayam)

Kata Mr JEP: Sebijik perangai ibunyer
ohh tidaKKKKKKKKK
kalo camtu, setiap kali makan time akan ada sorang yang merajuk.
ibu atau eisya
huhuhuhuhu
dan SIAPA YANG AKAN MENANG?



4 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..budak2 sekarang memang kan.. pandai tau.. sama je la ngan dak mirul tu..

ONE ZABA berkata...

wah, asyik cerita bab makan je tu. bersedialah untuk tukar saiz baju...wakakaka!!!!

ije berkata...

bijak betul eisya! go go! ehe

M@L@ berkata...

mmg pon x sedap langsungg...

Tanda Kenangan