CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 Oktober 2009

Sate Kajang VerSus Sate Cindai



minggu lepaskan kami ke KAJANG so tak mlepaskan peluang untuk menjamu pewutku ini dengan sate yang terfamous itew:

Nak-nak lagi... memang sedang menngilai + men CHENTAi sate la ni~
so kami terjah ke
"SATE HJ SAMURI''
dekat ngan stadium tu

wahhh penuh ngan umat manusia kat sitew wahahah..
mujor ler ada lagi kosong kat bahagian belakang.

Menjamu ler Selera kat sitew:


tapi....................
maap yer penggemar sate kajang
and tuan kedai and sesape yg bekenaan

ini pandangan ikhlas dari Pink heArt ku
erin rasa, (deria rasa ku ~okeh~)
  • Tak ler sesedap mana
  • Tak rasa pon rempahnyer
  • serai ntah ke mana-mana tah
  • daging+ayam nyer cam kring jer..(cam rebus dulu pon ada)
  • macam tak serap rempah...cam dah lari rasa originallity SATE~
huhuhuhuhu
i mg tak bleh telan LANGSUNG~
just minom air ngan mkan nasi impit+kuah kacang


eisya ngan Mr Jep yang dok prabeh


tapi, ada gak la bagusnyer kedai tu:
  • nampak sangat bersistematik.. satu kios satu kerja jer..
  • _bakar-bungkus-kuah-air_
  • cepat
  • tempat yang bersih dan cantik

cuma tang rasa sate itew saja yg menSEPOILkan aku ler
Rasanyer SATE CINDAI kat Gua Musang ni jauh lebih sedap


ada sesaper nak? jom sate...



4 ulasan:

Mr. J @ pengerindu.com berkata...

sate Rabbit ada lagi tak kat kajang?

Salam kenal & Ikhlas ,
Mr J

ONE ZABA berkata...

dah asyik makan je.lidah dah kematu la tu.... ahakkk!!!

Tanpa Nama berkata...

kak erin...sate kajang dh xsdp la...sy duk kajang ni pon mmg dh xmkn dh kat ctu...ade 1 tmpt yg jauh lbh sdp...dkt area umh saya...nnt nk dtg kajang lg bgtau yer nnt pi pekena sate kat ctu..sate kat restoren urat ketin...

ije berkata...

xde la kempunan sgt kak erin nt kalo nk makan sate.. sate cindai lagik sedap! ehehe.

Tanda Kenangan