CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Oktober 2009

KAMI DI USIR

Satu dunia sudah tau yang kami di usir dari
No:96 Jalan Putra 3
Taman Kesedar Putra

GanaZ nyer bunyi diUSIR tu kan?
hehehe tuan umah bagi notis sampai bulan 11.

Dan weoll dah kompem nak pindah ke:
Rumah baru yang takde air
(upss selalu tak der air)

emmmmm jadik weoll dah pon mula berkemaS-
Angkut barang masuk kotak huhu


Barang ni di packing dalam 2 kategori:

A) Tak perlu bukak sampai pindah ke our "CuTe Castle"
(HUh.. pindah lagi?)
B) Barang yang akan diguna di "rumah tak de air"

Letih nyer~~banyak lagi barang yang blom dipacking
ader yang nak tolong? huhu PENAT






10 ulasan:

@LiYaNNuaR berkata...

nak pindah ekk... sure penattttt nanti.. adoiii...

eRiNsZ berkata...

mg tersangat penat k.lia..
kne pndah 2X dalam masa terdekat nt. huhuhuu

ONE ZABA berkata...

itu la nasib kalau menyewa rumah.

kemas la pelan-pelan. jangan kasi tinggal walau sebutir garam pong.

ONE ZABA berkata...

moralnya...

selagi tak duduk rumah sendiri... jangan beli banyak perabot.

kakchik berkata...

ler... sampai kena USIR! kesiannya erin :)
kakchik doakan segala urusan berpindah berjalan lancar w/pun memang akan teramat penat.
selamat membina kenangan indah di rumah baru.

eRiNsZ berkata...

one z:
huhu masa masuk umah ni dulu... cuma bwak 1 tong gas+ 1 mesin basuh + 1tv ngan kain baju jer..

Skarang nak bawak kuar..
1set katil + set mja makan + cbinet tv + kbinet dapur + peti ais + pc lagik ++++++ memacam lagik... huhuhuhuhu pnat..

eRiNsZ berkata...

kak chik:
thanXs k.chik..
bakal berdepan kenangan takde air.. hehehhehehe...

Penat....

Aman berkata...

erin!!!!!!!!!!!! long cadangkan hang jangan asyik sewa rumah beli rumah kat situ ajer... senang ..kalau nak pindah rumah tu jadikan rumah sewa... lagi satu naper asyik pindah ajer... rumah guru tak ada ker...
sorry la kalau membebel...nak kena jep ini

eRiNsZ berkata...

huhu long,
mg weoll dah bli umah(cute castle).. tp siap dlm blan 3 taun dpan..
tuan umah ni ha x sbar ngat.. dia suruh gak weoll pindah..x ynyempat nk tunggu..huhuhuhu..

quartes ada tp x ckup.. lg pon erin x mnat ngat dok quartes..huhuhuh

doakan ler smoga daku kaya..
(tiber jer)

Aman berkata...

yer ker... ok ler 2 sabor ajer banyak ... nak kaya ker kena bukan bisnes pakai google adense ...boleh ler dapat RM ..tau...

Tanda Kenangan