CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 Oktober 2009

MikyLayna giveaWay

sebelum publish KAJANG Mall storymory jom kita terjah entry ni dulu:~

sorang lagi rakan dari

CrafZone Malaysia


Tuan tanah kata :
Sila pilih yang mana berkenan

Pink heArt kater:
i suka yang oren tu, cute sesangat. ~Real orange roses

~sangat sesuai di kepala nak dara itew~

Pink heArt pon suke ngat ngan design hairclip "pink roses ini"
.



~mikylayna nyer jejari gold memang sangat ummphhh
ada stail yang tersendiri~

pink heArt slalu gak jenguk sini untuk mencari idea dan ber kreatif
~tringin gak nak tanyer katne mummy miky&layna ni dapat idea~

anyway
~all mummy~

jom join this
MikyLayna GiVeaWay
cepat... kalo tak menyesal







5 ulasan:

c a b b i e n a berkata...

salam erin...
waaa siap da modelkan lg...
comel comel!!!
mekasih join yeee...

eRiNsZ berkata...

saya mg suka join contest hehehe

kakchik berkata...

bestnya kalau jari-jemari ada bakat macam mikylayna tu.
erin pulak untung dapat bunga oren yg comel tu. kakchik ingatkan erin akan pilih yg pink, hehe.
dan pin rambut pun, alahaiiii comelnya.
erin pun memang pandai kraftangan kan?

CuTeMiUt78 berkata...

alahai memang tomey la sesangat..

eRiNsZ berkata...

kak chik:
mg penchenta pink.... tp yg oren tu cute kan?

cik cute:
mg cumil....sesangat hairclip tu..
mirul nak.. hehehe... mirul kne mntak baby galz ngan mama

Tanda Kenangan