CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Oktober 2009

entry kemenangan EMAS SRI PINANG

cess dengan terkedek-kedek mau publish entry kemenangan hehehehehe



kemenangan gitew~
Last Saturdaykan weoll ke Kajang Metro Point
untuk majlis penyampaian hadiah emas sri pinang ~ pesona pengantin
lepas regester sgala bagai
(tak de gambar~ MR JEP sangat MALAS untuk jadik fotographer tapi masih ada hati nak jadi photog masa bestdei anak nyer nt huhhh~ sangat tak boleh percaya)



alkesah...

seawal majlis tu cam biasa la ucapan, ucapan, ucapan
then ada ler 3 orang model cumil buat fashion show~emas permata itew
cess rajin plak Mr Jep mensnap gambar mereka.




Then masa untuk
penyampaian hadiah:
hehehehe
SUSPEN~SUSPEN
hadiah saguhati lah semestinya diberi dulukan..

lepas sowang-sowang
huh nur... tapi bukan daku lagi,
sungguh suspen time itew..

dan pngacara tu pon kata,
hadiah saguhati yang terakhir ialah.............................
(masih lagi bukan namaku)

wahhh sudah berangan-rangan saat itew
~Cincin 3 ribu, cincin 5 ribu atau cincin 10 ribu~
wahhhhhhhh
AKU SUDAH TERSENGEH-SENGEH

mc sok sek sok sek ngan puan penganjur yang pegang dulang..

uppsss~ masih ada 3 hadiah saguhati,
kiranya saguhati tempat ke 3 cehhhhhhhhh

upsss masih lagi bkan namaku.
uhh ada harapan nie..

cessss
SAGUHATI TEMPAT KE 2
~datin sri NURZARINA MD NOR~

cess sungguh kurang sopan itew
walaupon tempat ke 2 masih lagi saguhati beb

~tidak la mengharapkan kemenangan besar tapi bila dah di provoC begitew..
ati berbunga-bunga cess gimiC smata-mata~

tapi sangat suka kerana hadiah nyer ini:~

dah lama mengidam sebentuk cincin emas putih
(*_*)
winkkk
SUKER SESANGAT
walau pon hadiahnyer
cuma bernilai RM300 + vocer emas Sri Pinang bernilai RM50

Vocer itew telah ku tunaikan dengan membeli SESUATU untuk si cumill eiSya
ibu bagi vocer jer~ slebihnya babah tunaikan tanggung-jawab





Wajah-wajah gembira


Pemenang utama sumernyer dalam status TUNANGAN orang
takpe lah mak budak bagi peluang kat adik-adik
tapi ku rasa tunangan mereka yang lebih gembira~


~TAPI KAMI LEBIH GEMBIRA~





Mr JEP?
hehehe koyak poket~




9 ulasan:

honeylanz berkata...

cantikla cincin tu.

eRiNsZ berkata...

hehehe erin pon suker...
naseb baik dpat pree klo tak x mrasa la,,

CuTeMiUt78 berkata...

ok la kan.. dpt cincin emas putih lagi.. wah sgt seronok..

Tanpa Nama berkata...

kak erin saya pon ade jg pg metro point sabtu lps...dh bc entry sblm ni...ingt nk intai2 jg...tp sblm tu msk gulatis dl..ank bt hal..dh tmuntah la plak..bj spare plak tggl dlm kete...tkonteng2 pakai pampers je la..jd blk awl xsmpt nk tgk...klu x mesti dh g tgr akak...hehehehe

eRiNsZ berkata...

cik cute mg sangat gmbira~
tu bru saguhati klo.. pmenang utama ...
mau mlompat heheh

eRiNsZ berkata...

ala dik... klo jmper kan best
( x prasan lak ada ank org yg pkai pmpers je heheh)

klo jumper tgur tau..
akak ni ramah tamah.. cuma takut nk tgur orang dulu jer...
tp lpas tu i mg ramah u...

hehehe next time kita jmper eak..

Mama Danish berkata...

wah besnye dpt cincin pree..comey gtu..nak gakkkk

ziha berkata...

wahh..best2 dapt hadiah cincin!!
jeles nih.. :p

Tanpa Nama berkata...

nnt klu nk dtg kajang lg...bgtau la yer..blh singgh ke teratak buruk kita...

Tanda Kenangan