CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 Oktober 2009

Orang Kajang help me PLEASE...........

huhuhuhuh

pergi KAJANG wekend ni?
sure ker? ~ntah~
atas urusan ini (klik)

menang ker? ~ntah~
so? ~ntah~

huhu weoll bkan biasa ngat area Kajang ni...
dedolu pon naik bas
menapak dari MPTKL (maktab) amek bas kat KfC trus ke Kajang.
Tu pon pi makan sate jer huhu adalah 2 kali kot.

Skarang weoll blurr~
search kat internet dapat map ini:


bleh pakai ker? snang ker nak mencari nyer nanti?
and satu lagi: kat surat tu tulis:
Tempat: ESP, Metro Kajang

soklan:
1) Apalak beza Plaza Metro Kajang dengan Kompleks Metro Point?
yang mana satu harus ku tuju?
Conpius jap. Ada sesaper boleh tolon..plzzzz





8 ulasan:

ONE ZABA berkata...

uhuuuu...tak dapek den nak nolong.

honeylanz berkata...

sorry.. x dpt jugak nk membantu.. fail kajang area!

ani berkata...

Sebenarnya Plaza Metro Dan Metro Point tu bawah syarikat yg sama.tu la nama pun buat org keliru.Erin kena gi Plaza Metro Kajang.

ani berkata...

Sebelum gi tu call la dulu org yg berkenaan utk pastikan.semoga berjaya.

eRiNsZ berkata...

one z & has:
huhu.. tak pe..jnguk umah pink ni pon kira tolong ar tu hehehe

eRiNsZ berkata...

kak ani:
thanks eak..
seach intnet td "emas sri pinang tu kat Metro Point, sure tak kak?

esok la kot erin kol... huhuhu

ani berkata...

Betul la tu. kedai tu memang kat Metro Point.

eRiNsZ berkata...

ye ker.. thanXs k.ani..
heheh insyaallah willbe there wekend ni.. heheh

Tanda Kenangan