CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Oktober 2009

Phot0 + Imaginasi

Ini adalah gambar yang erin rasa cool,cantik,menarik dan tertarik
bersama my pasangan ~mr Jep encem huhu

TAJUK CERITA: APA PANDANG-PANDANG?
LOKASI: Restoran CITARASA 1


"yang knape u pandang-pandang i?"
"u ensem lah dengan mata u yang BOOLAT itew."
"hehehe well, u baru tau ker?"
"tapi i lagi kagum"
"Kagum? "
"ngan lobang idung u, Wahhh sunngooh BOOLAT,
u memang ada keistimewaan yang sungguh istimewa darling"

"Apa?"
"memBOOLATkan lobang idung yang sedia BOOLAT itew, sungguh BOOLAT-BOOLAT"

kehkehkeh sambil sang suami menseligi bini nyer dengan meninggalkan tanda boolat-boolat.
~cess~



inilah story sebabak pasangan sengal yang ting-tong
khusus untuk tontonan K-Un dan encik boo nyer

uhh mukaku smakin memboolat tapi pewot mr jep lebih berbentuk boolat
(takkan 3 segi lak kan?)





5 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

wallaa... jap..jap.. nak habis kan sengih2 ni.. lawak la korang

eRiNsZ berkata...

mama cute, kami mg cenggitew~
pelik-pelik tau.. bleh geng ngan family hegemaru 611 hehehe

K~UN berkata...

hehe..cute nye~
dahla page akak warna pink..memang k-un minat la..hehe..
nanti 6 nov k-un bagitau pemenang..tunggguuu~hehe

eRiNsZ berkata...

k-un.. jenguk slalu kat sini eak...
nt akak blanja makan kat restoren kamal hehehe

K~UN berkata...

war,biar real~
akak kena make sure dwet ada lebih dari RM 200 la sbb k-un mkn byk..hehe

Tanda Kenangan