CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 Oktober 2009

Sesuai Tak?

1) Nak tanya
2) Nak mintak pandangan
3) Nak mintak pendapat


sesuai tak tudung cam nie ngan erin?
Klo sesuai nak borang tudung ni 2 guni heheheh

Baju cutting mini-poppy kat lengan ni cam tak sesuai ngan erin kan?
Erin npak cubby and berlemak sesangat.
Korang rasa?



9 ulasan:

Atiqah berkata...

sesuai kak..sbb muka akak bujur..
kalo muka bolat mmg nmpk makin bolat.kalo org pkai spec pakai pun nmpk mcm de shape semacam je..muka sy dh la bolat dh tu pakai spec lak..mmg x sesuai sgt..
tp tiqah suggest pakai yg awning die nipis je mcm dlm gmbr..sbb tiqah suka tgk org yg pkai awning nipis je..x mcm tdung ekin awning die tebal ke belakang

ok just seuggestion

IMCurtain berkata...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

honeylanz berkata...

ok n sesuai. warna nye pun menarik gitu

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm org cantik cam erin ni..pakai apa pun cantik..

s h u berkata...

chumel chumel..
duk cari jugak hok pesen ni. muga stok kain tudung lama dah tak update. hahhaa

baju lengan ct? cantiikk sgr..

wenduuu

eRiNsZ berkata...

atiqah;
hehe okeh tiqah nt kak erin borong 2 guni wahhhh..

eRiNsZ berkata...

has:
huhu pink kan.. daku pnchenta pink..

eRiNsZ berkata...

cik cute:
santek ker... muka kaler klabu-klabu asap gitew hehehe
~upss bsyukur la kan ada gak kaler heheheh

eRiNsZ berkata...

shu~
jom pi shopping shu...
bila la nak jmper ngan shu nieh

Tanda Kenangan