CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 Oktober 2009

Menang Contest ?


Ingat lagi tak entry "Contest manual"
heheheh ERIN MENANG LAGI KER?
kali ni conpius lak..
Smalam encik Posmen mai rumah dan bagi ini..




hehehe
suker la tu
Memang ler suka
tapi conpius

"conpius kat ayat:TAHNIAH! Nama anda telah disenarai pendek untuk KUIZ MENYINARI HIDUP MU .................bla...bla bla.... Anda dijemput untuk menghadiri majlis penyampaian hadiah dan sila bawa surat ini."

Aku ni menang ker tak sbenarnyer?
Konpius.. jejauh aku pi sampai ker kajang nanti...
at last jadi Pak Pacak jer camno?

Huhu nak tipon opis mesti blom bkak lagi nieh..
Hehehe heharap erin menang ler..

Best best best

10 ulasan:

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

uish....
tu kalau menang tu erin..
hadiah sure emas punyooo tu..

gud luck..
insya allah
dah tersenarai pendek tu
insya allah ada harapan nak menang

honeylanz berkata...

besh tu if menang se utas gelang ke.. hehhe cepat call confirm kan

ONE ZABA berkata...

tak kira la dapat apa pun...tahniah la.

arnamee berkata...

salam akak.

wah, senarai pendek tu kire at least saguhati.but for surely akak memang ,insyallah:)

eRiNsZ berkata...

zanna:
best nyer tapi KALAU huhuhuhu

eRiNsZ berkata...

has:
dah kol tp numb busy ar, kuar ar.. blom masuk ar.. huh.. byak hlangan tull

eRiNsZ berkata...

one Z:
TQ tq tq..

eRiNsZ berkata...

anem:
amin heharap cenggitew..
huhu teruja nieh

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. klu menang tu.. tahniah sesangat.. tapi better confirm kan blk la

eRiNsZ berkata...

tu ler byak kali dah tpon tp busy mnjang the pgawai pmasaran huhuhuhu

Tanda Kenangan