CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Julai 2009

ConTesT manuaL

mood untuk bercerita smakin merudum...
eisya buat prangai ala-ala manja sesangat ari nie.. asyik dok mrengek jerk.
so mood ku agak down.. erin cuba menggahkan diri jugak..

Cerita hari ini: Cerita ContesT
emmm sblum terjun ke dunia blogging nie.. erin memang Penggemar Peraduan..

Dari skolah rendah lagi tu..
Dulu join praduan dalam majalah Kuntum, gila-gila ler..
peraduan ribena.. hehehe
dapat ler adiah T-shirt, beg, pen, pensel...

Then up sesikit ke praduan dari majalah yg sesuai ngan peringkat umur, Bkan majalah jer, surat khabar, klo yg kumpul-kumpul pon erin join if barang tu mg weoll guna ler..

Skarang nie smakin terbatas coz.. masa untuk membaca pon dah smakin kurang..
Kekadang majalah sampai 3 bulan tak terusik.
Bli bkan main.... hehehe

tapi..
Blan Julai nie tergerak nak join praduan lagik..
So projek bermula..





dan inilah hasilnyer:

6 sampul

yang telah diposkan minggu lepas
keputusan Nyer: NTAH..


BERBALOI kah join kontest manual nie?
Jawapannyer: Sangat berbaloi.. kerana..... (esok erin sambung)

Sila tunggu esok, kerana skarang masa untuk teaching eisya: COUNTING

lihat budak cumil itew erin sanggup tinggalkan sumer hobiku untuk
e.i.s.y.a


8 ulasan:

honeylanz berkata...

sgt creative la erinzs nih!!

eRiNsZ berkata...

hahah.. mase skolah kengkawan kater "kera yang aktif'' hehehr

white^^angel berkata...

sangat lah berbaloi kalo menang... aku n tak kreatip laaaa... tak pernah menang...

eRiNsZ berkata...

esok kiter kira... berbaloi ke tak eak nuru

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm memang over kreatif erin ni.. kita pun peminat utk join manual contest ni gak.. tapi tgk la mana yg bersesuaian

eRiNsZ berkata...

betul-btul btul.. tp klo yg sms or call call tu sori i tak minat...

~sall berkata...

creativenye....bagus3

eRiNsZ berkata...

hye sall
hehehe sal lagik creatif kot..

ni smua terapi ilangkan tension huhuhu

Tanda Kenangan