CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 Jun 2009

am I so mummy....mummy...?

huh.... (upss termengeluhhh dctu yek harap maaf)
Dah lamer nak terbitkan entry nieh tapi... jejari pink nie... cam malas jerk nak meronggeng ateh keyboard itam mr jep ni ar...

emmm...
mummy mummy sangat ker erin nieh?
sila bayangkan:
"pakai kain batik + t-shirt +rambut kusut..., baju pnuh percik cili...muka bminyak comot...."
cenggitu ker aku?
uppss TIDAK yerk..

so aper yang dimaksudkan dengan...
so...............mummy mummmy?
(ader nada kecik atie kat ctu..yek kengkawan)

huhhh
satu hari:

da pinky erin jumpa sorang kawan nyer yang dah lamer tak bersua...
so borak-borak-borak ler..

si kawan tu kater ler:
"susah tull nak dgor citer ko skrang nieh. kdekut sangat nak tpon kengkawan".

dalam atie aku.... umanghai pe kes ko nieh.. ko yang nak dengor citer aku. pe hal lak aku yang tipon...
tapi bibir pink nieh masih sengeh seksi lagik~ cenggitu ler erin ( bersaBor weih)

erin pon cakap ler balik:
"la.. ko bkak jerk blog aku.. slalu nyer aku update citer kat ctu..so tak yah ler sesusah nak kol"
walou pon tak susah nak kol sbnarnyer... tapi kiter nieh busy ngalahkan datin... so pepaham jerk la....lagi pon aper guna nyer teknologi kan. dier pon bukan buta IT.

korang taw aper yang dier balas? emm dengan nada yang macam slalu ler...memang hobi dia cakap ala-ala sindir kot...
" malas ar tengok blog ko... so mummy..mummy la.. tak koser aku nak layan. Citer la bender yang trendy sket nie... boring ar.."

kali nieh aku raser cam nak baling jek minah nie ngan handbag aku yang berat tuh....
memng cakap guna idung kot..

aku kecik atie ok. dan aku trus blah> tapi salam la jugak
ku kater: tak pe lah...aku nak cpat nieh.

kalo tak paham jgak...nak aku jelaskan kat cni..."AKU KCIK ATIE" dah ler aku nie kecik...dulu la.. dan untuk KAWANku (kawan ker cenggitu):

  1. Ini blog memang citer pasal aper yang "erin pink heart" buat, pasal family i, pasal hobi, pasal aper-aper la yang ader kaitan dengan idup i.
  2. Cerita kat cni adelah kisah benar.. tidak direka
  3. so.... aper kejadahnyer i nak citer pasal benda yang trendy..
  4. nak citer pasal shopping aper nyer kalo i nieh dok gua musang. Tak ker menipu tu namanyer..........
  5. da last..........nie blog aku. Suka atie atie aku ler. taknak baca sudah! (bkan aku rugi pon)
so....dengan nada marah....nie... aku marah ok...

MEMANG LER AKU MUMMY-MUMMY. I'M PROUD TO BE MUMMY SO...........................
dengan bangga nyer ari nieh ku tepek banner dibawah...

Where Moms Uniteproud to be mummy






6 ulasan:

honeylanz berkata...

laa...sampai hati ckp mcm tu. hehhee..x pe so mummy mummy pon, erin da pink lover gitu. namapun personal blog..harus la cerita benar kan ;)

eRiNsZ berkata...

cenggitew la has... tapi tak kesah pon... kater ler..
asal aku bahagia....PeduLik kan..

watie berkata...

salam ziarah.. tumpang baca :)

honeylanz berkata...

samala has pun mcm erin. "asal aku bahagia dlm dunia aku sendiri"..heheheh

leadleedeea berkata...

eleh...dia tuh, sooooooooo jealousy jealousy..huhu, jgn dlayan erin oi..truskan blogging n lead akan slaloo terjah blog erin tau..hidup erin~!!! yeah~!!! hehe

Yan berkata...

ermm klu yan pun kecik ati..
coz yan mmg selalu dikecik2kan ati oleh kawan2.. mentang2 aku kecik..
tp bile orang tanye.. "jangan kecik ati tau"
mesti jawap 'tak...' padahal kecik ati weii... apesal derang tak tau nak jaga ati dan perasaan orang?

pasal blog mummy2 plak... ape yg tk besnye?? ke budak tu takde anak?? cet!! jeles kot tgk kebahagiaan orang... rasenye klu call pun korang cite ape?? klu yan ngan kawan2 mesti cite anak gak.. anak ko buat ape?? sehat?? anak ko dah pandai ape?? hehehe

Tanda Kenangan