CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 Jun 2009

Bukan unTuk di JuAL hehehehe

Hye kengkawan.. aRi CUTI ku hari ni diRoMpak teranG-teraNgan... tapi tak pe.. raya nanti cecekgu bleh cuti panjang. Hari nie kne skolah ganti.

so I TAK KESAH.....

cumil tak cuppies kat bawah nieh?
sila jawap Cumil.... tima kacih..tma kacih..

"INI UNTUK DI JUAL"
ohhhh tidak..... untuk kawan-kawan.
Cuppies MagnetFridge yang CUTe wakaka

tapi kali nie bkan untuk kawan-kawan blogger tapi untuk kawan-kawan~cikgu sesekolah.
Dah 2 taun dok cni tak pnah bagi aper-pe pon. Smoga dorang suka....hopes la kan.


OK tak hasil jejari gold erin nie? Sila komen...untuk lbih baek.
Bahagian blakang nyer erin gamkan dengan magnet yang de plastik tu...
Tak jumpa magnet la..so i blasah jer. Jadik tak?
Katne nak bli magnet?


Dan eRin ader utang dengan Pengundi eiSYa (untuk enTry ini).
Harap bersabar eak... dalam proses...TuuuuuNggguuuu..



13 ulasan:

CatlinaFly berkata...

terima kasih atas kunjungan balas..err..nanti vote lah adik cg fly ye..kat http://stylobubble.blogspot.com cara undi ade kat situ..

kakchik berkata...

assalamualaikum erin. kakchik minta maaf sebab lama tak jenguk erin. tak sangka hari ni datang boleh tengok hasil kerja tangan erin yang comel tu. dah boleh buat bisnes tu... cantik la. bila tengok gambar yg atas sekali tu kakchik ingat erin beli kat kedai.

eRiNsZ berkata...

Catlyna
udah di vote for budak cumil itew


KAK Ckik
tak lulus kak Chik klo nak jual...hehe bsepah je jahitannyer

untuk pakai sndiri and kengkawan jer.

amizah berkata...

cikgu erin...tomei la...nak jugak!! tak pun ajarla akak camner nak buat....

Fariena berkata...

erin....comeinyer....nak jugak! nak jugak!

leadleedeea berkata...

lead da dpt satu~!!! mueheheheeheeee...sila jeles ye..haha~!

eRiNsZ berkata...

hehehe insyaalah klo de rezki nanti erin buat giveaway lagik eak.

k.Amizah next next entry nanti erin wat Tutorialnyer. Tapi erin main blasah jerk tu...kuang kuang

Lead 8 lagi pon bleh... nak?

okinokiyo berkata...

hi, first time jenguk ur blog. i think magnet ada jual kat kedai hardware coz i penah nampak. ada mcm2 saiz..kedai hardware kat great Eastern mall..

Yan berkata...

owh tak kesahla tu magnet betul ke magnet cemanepun.. yg penting mmg chomey lorr

eRiNsZ berkata...

okinokio
Thanxs datang umah kiter...
ooo ader yer kt kdai hardware..nt erin p cari

yan
thanxs yan... erin blasah jerk. & cari inspirasi kat blog kengkawan

ije berkata...

uwaa jelesnya kak erin wat felt ni. =(

ehe.

honeylanz berkata...

kretif nye..bila lak turn kwn2 blogger?? nk jugakk :p

eRiNsZ berkata...

jom ije kter wat felt sesamer

hehehe nt eak has tgah kumpul material hehehehe

Tanda Kenangan