CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 Jun 2009

kitorang pon makan DURIan...

Akhirnyer merasa gak erin makan durian.
Nyummy nyummy nyummy...
walou pon durian nie bkan ler my pavorite tapi kalo dah sumer blog dok menepek gambor KING nie meleleh gak ler ayaQ liur nie..

so Mr Jep ler yang bertindak slaku penyelamat...
2biji ler padan ler kan....
huhu tgok tu pink heart masih lagik pakai uniform kejer.. bau masam tak? hehehe

1kg =RM6 isinyer perghhhh

mana eiSya? ntah..ibu ngan babah mentekedaraH durian tak ingat anak dok kat ne.
bleh lak cenggitu?..
eisya mrajuk membawa diri taim nie...
ksian anak ku itew





6 ulasan:

ONE ZABA berkata...

kat atas ni 9 hinggit sekilo...tak makan derian pun tak apa la!!!!!

cikin berkata...

wahhh.. smuer bloggers dok tayang gambo KING ni jer.. huhu.. teringin la plak..!!

leadleedeea berkata...

beso nyer duyan...halamak meleleh laaa plak..nak gi beli jap leee...terliur da neh

ije berkata...

2 bijik? dah confirm bahagi sorang satu. uwaaa.. sakan!

eRiNsZ berkata...

one Z:
meh trun g.musang nie ha...
slonggok 10 hingget pon ader tp isi tak jamin ler.

cikin:
tu ler cikin.. yg tak braper minat nie pon terguda biler blo kengkawan dok tepek duyan nie ha

eRiNsZ berkata...

lead:
ni hasil dari umah lead ler bikin air liurku mleleh...


ije
pandai nyer ije...hehehe
tu yang sampai eisya majuk masuk bilik sengsorang

Tanda Kenangan