CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Jun 2009

TaSik Chini, Pahang

emmm.. alang-alang dah sampai ke Chini (kawen Wanie) so erin ajak Mr jep ke Tasik Chini ~Tasik Lagenda la kat Pahang nie..

erin dah pernah pegi ~ masa kekecik dulu la...
Cantik ..time tu banyak bunga teratai. Dari cafe "Chini Resort" tu pon kita dah buleh nampak bunga pink penuh dalam tasik.

Smangat nak tunjuk kat Mat Klate nie kecantikan bumi pahang...
Pose dulu:
(erin ala-ala ayu berbaju kurung-malas nak tukar)




Sesampai nyer kat kawasan Chini Resort.. Huh apa dah jadi nie?

cafe nyer pon tak dok...kayu-kayu bersepah... . Aderlah 2, 3 orang tunggu bot... cam nak g memancing jek. Kami tak berani lak nak ke tepi tasik tu... coz kawasan cam tak terurus jer.

so... Jom la balik... nak minum kat ner klo cam nie?.. balik la kami.. Sbelum balik.. kat parking lot tu.. terpandang NOTIS ini:

sila klik untuk gambar yang lebih jelas...
skali... resort TUTUP la... 2010 nanti datang smula yerk....
Pada ibu-ibu kat luar tu, pesanan dari erin kita kner prihatin ngan sumer papan tanda... klo tak mr hubby akan marah la kan..
Mulut kita asyik pot pet bercerita, mana nak nampak.


10 ulasan:

dMasyri berkata...

pegi tasik chini?
dah dekat dh ngan umah dyg tu..
huhu..

eRiNsZ berkata...

la..ye ker klo taw bleh singgah minum air.
panas tull ari tue. kring tkak ni ha.

s h u berkata...

kiter wanita biasalah kalau bab cakap. lupa dah nk nengok sana sini. pastu terlalai. mula lah kena marah. hahaha.. kusyuk bab cerita.
[ berckp psl pengalaman ]

eriey berkata...

lor siyess nyo..kalo bab berjln x napok seme tuu kan..heh heh

eRiNsZ berkata...

cenggitu ler shu, eriey,
xcited ngat...+ molot pon pot pet pot pet..

mata dah tak pandang aper dah

hehehe...

Fariena berkata...

hi erin...salam perkenalan dr eina,klang. senang2 visit la blog eina

leadleedeea berkata...

lead pon penah pegi tasik chini time tecik2 dulu...heheheeee

eRiNsZ berkata...

ThanXs for being my friend eina

Lead
nanti kiter g sesamer eak lead tapi 2010 ler.....hehe..

Yan berkata...

tak penah smpai lagik tasik chini.. kenyir sudah.. ehe

honeylanz berkata...

pernah sampai 2x sana. ms tu mmg mentap kt temerloh..boring x tau nk g mana. tu yg leh sampai situ..sunyi la...

Tanda Kenangan