CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 Jun 2009

eRin dah jumpa dia...

wah wah... saper la yang erin dah jumpa tu?
hehe...
al kesah cuti skolah yang lepas bersamaan: ari Sabtu 6.6.2009...

Lepas balik dari kenduri kawen WANI ~my best fren kat Cini
(upss entry kawen blom kuar lagik)

eRin + Mr jep + eisya pi lah pasar minggu(pm) kat Muadzam untuk mencari.. ais krim goreng yang ku idamkan selalu..
sila baca entry ini (klik sini)
tapi syang nyer gerai tu tutup... so smpat ler mlayan Chiken-chop kat gerai Kak nie... tepi pm tu.. sodap gak.

on d way balik..sambil mengusung 3-4 beg palastik... we all pnyer dinner tuh..
Nampak ler sorang "sweet mama''nieh.. cam knai ...
(tapi ntah~kat maner)
tgok hubby dier dulu ~ compem tak knal ader satu lagi...
tgok anak dier lak...hehe tak sempat anak dier kuar kete

sweet mama: erin kan?
eRi
n: Lily?
hehehe erin dah jumpa Lily ~ Mama DanisH yang memang sweet sesangat..

sempat ler buat msyuarat tergempar tepi jalan.
tapi tak lama ktorang borak... we all dah letih sesangat.. seharian dok knduri.. lotih..
badan pon dah bau bmacam-macam..



mana gambar? gambar kat Lily...hehe erin tak smpat pon nak amek..
nanti kita mintak ngan Lily eakbuktinye,hhehe..nice to meet u erin..hope to see u again ya..




next time kita jumpa lagi yerk Lily..

Hasilnyer:
2 minggu mr Jep asyik dok ejek-ejek erin
"erin kan? LiLy? ha...... abang nie la member blog erin"
sambil dok ajuk gaya mak datin nie bcakap.~nyampah mr jep.
rasernyer Lily bleh cam coz erin pkai baju hariguru nie kot.
Ni gambor pagi hari kejadian.

7 ulasan:

s h u berkata...

hahaha.. nk gelak dgr dialog mr.Jep.
wah sis erin udah jumpa lily. best woo.
[ duk pikir bila nk jumpa sis erin ] lalala

honeylanz berkata...

wahh..mesti excited dpt jumpa blogger fren..tp lama lily x update blog..tetunggu gak ni..

Mama Danish berkata...

erin..haha trgelak besar gak tgk si jepp dok ajuk2 gtu...tu arr nk wt n3 jmpe erin tp asyik xdan lg..tggu tau...hehe sonok tau dpt sembang ngan erin walau jap..nanti kte jmpe lagikk ekk

eRiNsZ berkata...

Shu ~
tu ler, nak ngat jumpa Shu...
Klo terserempak shu tgur taw. K.erin nie klo dah bjalan mg x pndang kri kanan... hehe


Has~
Pasni nak jumpa Has lak..

Lily~
Mr jep mg cenggitu. sehari tak nyakat cam tak gosok gigi kot. nyampah...
Tu ler laen kali kter sembang lelame eak.

ije berkata...

haha. ada gak modal mr jep nak usik mama eisya. ehe

eRiNsZ berkata...

sentiasa berModaL ije...
smpai dah ltih dah dok mjuk sokmo

s h u berkata...

kak erin wat majlis majlis lah. ajak puan lily, puan kakchik, dan mesti puan waidah g jugak.. hahaha..

Tanda Kenangan