CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 Jun 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY~cik As

Pernah tak jenguk ke (sini) ~ emmm kdai kreatif Cik As... memang kreatif sesangat kan?
Beg nyer pon cantik-cantik...

dan Cik As buat giVe aWay... alamak..

Giveaway period (14th June 2009-24th June 2009) - RESULT 26th June 2009
Huh ari nie last.. eRin nak join..

Hadiahnyer:

Sangat cantik kan?
Tapi bukan untuk eRin. ianya untuk:

Hajjah waNna be My mama....

  • emm nampak sangat sesuai untuk bakal mak haJjah (insyaalah) bawa ke masjid.
  • Bleh lah bakal Mak hajjah isi telekung dan bebarang yang sesuai..
  • Tapi erin yakin yang "haJJah wanna be" akan bawa beg ni semasa program wanita Bukit Ibam baca yasin dari rumah ke rumah..
  • inSyaalah mungkin akan di bawa ke tanah suci juga...

Semoga Effie's Telekung Bagc menjadi hadiah kemenangan eRin dan akan di panjangkan kepada my beLoved mama ~ Puan Zaliah Husin..



and baik nyer hati Cik As tambah hadiah lagi..

red roses ni untuk eRin..

kengkawan jom join... Syarat nyer mudah aja;
klik (sini) untuk maklumat lanjut)
Cepat CepaT hari ni Last day taw



2 ulasan:

sweetwannur shoppe berkata...

wahh..erin..pandai tempek tote bag tu ye..cam jadik je kannn...bagus2!!

eRiNsZ berkata...

Huhu tapi entry nie tak terlist dalam List contest Cik As... huhu sedey... sob sob...

Adiahkan ler untuk erin

Tanda Kenangan