CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 Jun 2009

voCer genTing sudah mari...

hye dear.. aritu erin ader g jenjalan kat umah MAMA TISYA and nampak vocer nie.. then tergoda.. so terus ke umah MAMA MICA and booking.. so .. sekarang sudah d tanganku..

bertuahkan... bila kiter berblogging nieh bnyak yang kita tahu dan kita dapat...tanpa duduk kat Key eLL.. Londan, Paris, Tokyo..

eRin kan di ulu banat.. tu yang slalu orang klater~tapi pade erin ~ok what? yang penting cara hidup kita bkan di mana kita duduk. Come on ler... zaman dah berubah key.. orang salu kata cam katak dbawah tmpurung... tapi tempurng i ader WiFi hahaha...
"tidak boleh melihat secara nyata tapi masih lagi tahu dan menikmatinya"~hehe... korang pon sama kan? tapi DIORANG?..lu pkir la sndiri....

OK Balik pada citer vocer Genting... Knaper eRin tergoda?
1. Mr Jep janji nak g Genting lagi ~ ingat tak entri ini..(sila klik) kan wee all dah pegi Genting blan 3 ritu... tapi tak puas. so nak g lagi dan date line nyer b4 poser...

2. MURAH dan mnguntungkan...~ last time kitorang booking bilik rm88.88 (1st world) via online (standart view sajer) itew yang termurah taw. klo booking online ler klo tak rm130 kot..
so kali nie cuma RM60 dapat free night's stay kat 1st word~ (deluXe room) dan dapat jugak 11 vocer lain... yang menarik perhatian erin
  • Tiket masuk all park~buy one free one
  • Genting Theme park bowling~ buy one free one
  • Flying Coaster ~ buy 1 free one (tak mungkin aku naik)
walou pon vocer yang lain tu mungkin susah sikit nak guna... tapi ini pon dah menguntungkan Taw..
alah.. bleh bagi kat kengkawan or sdara -mara..
Zizi dah booking vocer~ free bus ticket dari KL - Genting

Korang nak VoCer nie? makan atie la... coz dah SOLD OUT. hehehe...
GenTing.. we all datang lagik



3 ulasan:

amizah berkata...

laa mcm best jerrrr...dah obis kerr???huhuhuuuuu

honeylanz berkata...

mmg makan hati la nampak nye.. dah sold lak. has pun suka pg genting..sbb sejuk2 aja..

leadleedeea berkata...

suka bebenor ye awk pegi genting? heheh tau laaaa sejuk..nak amik kesempatan laaa tuh ngan mr.Jep kan kan kan...muahahaha~!!

Tanda Kenangan