CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 Jun 2009

Problem... skin care lagik..

Jenguk blog Lead dia ader citer pasal skincare~
(nampak nyer lead dah tukar kerjaya...pakar kcantikan gitew... tapi dier mg santek taw compem)

so berinspirasikannyer.. terhasil ler entry ini.
uhu..hu dalam entry lepas erin ader citer yang erin tkar skincare...... klik sini untuk skodeng.
Hasil nyer nan ado..
  • Tak der pon 2 tona lbih cerah..
  • dan muka erin rasa gatal-gatal ler..
  • teBERSIN berkali-kali lpas cuci muka.. n pkai krim
  • dan yang ter..sedeh tu.. naik jerawat nie ha..
mungkin produk nie sengsuei untuk orang lain tapi tak pada erin. Sedey tau masuk kali nie dah 4X tukar produk..

  1. Zaman remaja dulu erin pkai J&J. Mg clear tp bila umur dah mningkat kner la tukor~dah tak sesuai lagi
  2. Untuk putihkan kulit erin pakai NV memng menjadik.. Dah 4 taun pakai... la nie dah tak bkesan.. so erin tukar
  3. Erin try ST. Langsung tak jalan...
  4. The latest i try G produk nie.... Paling terseksa.. Gatal sampai ke mata...
so... jom ler kongsikan citer skincare korang kat cni.... Plz erin need sesangat cadangan dari korang sumer...

Ader lerview pasal eStee Lauder-Cyber White OK tak?
Produk laen camner lak?

sian kan... wajahku, dah ler itam bjerawat lak tuh..sedey taw


5 ulasan:

white^^angel berkata...

ya ampunnn....ko ke ni na? melampau betol ko ek? aku mmg tak teringin nak try produk yg bermodelkan fashe sandha tu. kang tak pasal2 muka aku jadi cam selipar jepun. hahahaha.... emm aku bab2 muka dan produk ni pon seksa gak nak cari yg seswai. almaklum, silap2 berminyak dagu muka ku..
aku tak stick on one product. pencuci aku suke ati jer.. tapi aku plg suker scrub st.ives. dah jadi kena beli kalo habis. tapi lambat abis sebab scrub kan seminggu sekali or 2 kali jer.. emmmm....so cdgan haku, takder la aku nak mencadangkan per2. lead pakai clinique tp muke sier mmg dah jepang pon. dah la puutihhhh em licin plak tu... skodeng time maktab dulu. huhuhuuu.... ntah la. kalo ada masa gi la facial sebulan skali. yg nasehat org ni pon dop pernah wat. k larrr.... mau jenguk blog sendirik lak.

s h u berkata...

dulu shu pun pernah pakai J&J. Muka jadi lain. muka sakat-sakat. mmg nk nk nangis. [ mak ckp tu lah molek molek pakai hok sedia ada, nk try hok lain ] hehe. pastu shu berbalik pada produk lama. yg dipakai sejak form 4. dan hingga kini. Olay ;)
[ lain-lain engak mau, takut ]

leadleedeea berkata...

estee lauder ok jugak kot coz zura (my cousin) pon pkai..n kulit dia ok..lead cadangkan, pegi kaunter estee lauder tu, (if erin nak pkai product tu laa kan) then suruh diorang check kulit erin ni camne...Lead pegi clinique kaunter tu coz ader cam doktor tuh bleh tlg check kan kulit lead (dun worry, it's free~! hehe)...bile diorang da scan n check kulit kiter, baru kite tau kulit kite ni camne kan n leh laaa try product tuh..lead dulu ingatkan kulit lead berminyak tapi rupa2nye kulit lead kering...penting tau check kulit nih..jgn sesedih k..yg penting Mr Jep cayam..hehe

eRiNsZ berkata...

ThanXs a lot sumer.. coz sudi kongsi...

yang blum komen sila...sila...
sian kat saya..

sweetwannur shoppe berkata...

wahhh..i pun tingin nk komen gak kat cni..ahaks!!nk menempek je keje aku nih..x pe kan erin....dulu kulit sy punyalah licin, pastu bila naik sek.men abess..berjerawat, tona x sekata n mcm lg..sedeh sgt ms tu..pastu my kakak bg cadangan pakai Belina..ok sgt..rasa cam lembut pada kulit..lama sy pakai Belina tu..alhamdulillah..skang pun ok..amalkan juga petua kg..mkn sup belut..hahaha..tp mmg gelikann..x de la, bile dh jd sup, mmg sodapppp!!!dulu x suke..skang sgt suke!!!

Tanda Kenangan