CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Jun 2009

nape DATIN busy?

hehehe... i la datin tu.. (perghhh gitew~uweXs)
naper erin busy?
sbenarnyer,
  • kejer kat skolah macam biasa... bertambah berkurang tu adat.
  • kejer rumah pon cam biasa... umah tak besar maner pon..so beress. Memasak pon kekadang jek ~ heheh tiada paksaan.
  • kejer-kejer hobi~ berjejari gold(jahit-jahit).emmm ok jek takde tkanan.a ader masa buat... takde masa KIV dulu. Namer pon hobi.
  • kejer with my bebunga... pon still cam biasa pagi siram~belai sesikit. petang siram...
so...knaper erin busy?
and terpaksa mengurangkan xtvt berblogging ini?
hehe ini bkan soalan kuiz eak.

sebenarnyer...erin nak tumpukan lebih masa untuk eisya...
Bangun pepagi lpas subuh trus erin masak (klo masak la), kmas umah sesikit.. and mencuri...
MENCURI? mencuri-curi berblogging.
terpaksa ler mencuri...
bila eisya dah bngun erin memang akan shut-down com.
so sorry yek kengkawan...

eisya dah dua tahun tapi blom boleh cakap dengan betul lagik.
Masa cuti ari tu jumpa ngan anak kengkawan &sdara-mara yang sbaya eisya.... Dorang dah boleh count.. bacer ABC sesikit.. sebut colour... ader yang dah knal pon kaler..Sedey taw... memang rasa ngat macam dah terabaikan dak eiSya..
Takmo la.. eisya ktinggalan sangat.


so bagitau kat Mr jep... erin nak buat klass insentif untuk eisya..
So..pagi nie: TOPIKnyer: COLOUR
sambil main-main ngan eisya ibunyer akan ajor..Colours..



erin tetap akan berblogging tapi secara mencuri..wakakakaLebiu all....
and LuV my princess to..
doakan usaha erin berjaya~amin











Suka gak tgok citer datin wanAbe nieh.. Mr jep slalu kater.. ha.. cam awak ler tu brangan sokmo.

6 ulasan:

honeylanz berkata...

has pun mencuri masa utk berblogging. bila ery dtg dekat mmg kena terus shut down. kalu x dia suka usik tekan2 keyboard..has biasa buat schedule post..

sweetwannur berkata...

hehe...mmg cenggitu bile ada anak kecik kan..sonot bace cite erin

eRiNsZ berkata...

idea yang best dr has... thanXs alot.. ujung mggu bleh erin pulun..hehehe

thanxs sweet... singgah slalu yek.. tapi tak de kuih.uhu.. lamer tul erin tak memasak..

Yan berkata...

ermmm yan mmg dari dulu.. layan anak dulu... smpai time dia tido..
then baru berblog..
tp kadang dalam pada baring2 same ngan dia.. tup2 terlelap same.. selalula camtu.. hahaha
tu yg kadang dah 1-2 pg terbangun n blogging..
yg bagusnye Qis ni tido awal.. kul 8 lebey tu consider awal la kan hehhe..

eRiNsZ berkata...

yan
Skarang nie mg erin kner pulun dok ngajor eisya nie.. tak nak eisya ktinggalan sangat...

klo malam yan.. compem erin yg tido dulu... eisya nie klo tak kol11 tak tido..
ibu dier kol 9 lbih dah slamat di alam mimpi

leadleedeea berkata...

datin yek skang...heheh..nak join gaks laaa..hehe lead doakan usaha erin berjaya k? alaaaa...datin plus cekgu..mmg marbeles~!!

Tanda Kenangan