CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 Jun 2009

CONTEST AKSI MENARIK KETIKA eiSya TIDO

Uppss jangan skodeng anak dara bila tido.... no no no..
Tapi kali nie ibu benarkan korang tgok anak dara i beraksi bila tidur..
Memang salau nyer memacam aksi si Manja ibu Babah nie bila tidur...
mungkin mengikut Tema mimpinyer la..

so sila tengok gambarnyer dan teka apa yang sedang di MIMPIkan nyer..


"TITI ku Jangan kau pergi lagi"
Scrapbook at WiddlyTinks.com

Nama pRincess: NUR NATASYA JAZLINA BINTI MOHD JAFNI

Umur : 2 Tahun 1 bulan13 hari
Kategori 2 ~ 1 hingga 3 tahun

Alkesah ceritaNya:

Watak Utama: eiSya
Watak ke 2: Cik Titi yang tersembul di molot nyer itew.

Dah sminggu Cik Titi menghilangkan diri... entah ke mana.. Mungkin tak tahan tubuhnya asyik bermandikan air liur basi prinCess eiSya. Justeru itew dia menghilang dengan tiba-tiba.
Hasil nyer tidor eiSya sering terganggu.. ke kanan salah ke kiri tak kena...
apa lagi sesekali mesti ler radio berbunyi... waaaAAAAAAAa

entah cam maner ari nie terjumpa lak Cik TITI itew di dalam bakul mainan nyer..
Tanpa menunggu lama dinyonyot ler cik Titi hingga ler eisya di ulit mimpi.

Klip yang atas dahi dier tu cam kabel yang link kan nyawa nyer ke mimpi ler...heheheheh memang memacam eisya nieh

dan kalo korang tengok kaki eiSya tu.. cam berlarikan?
itu tandanya dalam mimpi eisya dia tengah berlari mengejar TITI nyer..

TITI......"TiTi ku Jangan kau pergi lagi"..


okey siap entry ini..dan di pos ke rumah .. Mama_Uzma selaku penganjur contest ini..
cepat-cepat-cepat sempat lagi untuk join contest nie:

Tarikh TutUp: 21 June 2008 @ 10 p.m
cepat-cepat join contest ini just klik jer banner gambar baby cumil kat bawah nie untuk maklumat lanjut.





2 ulasan:

sweetwannur berkata...

tomeyyyyynyeee!!!!!wish u luck!!!

eRiNsZ berkata...

tomeyyy cam ibunyer...

Tanda Kenangan