CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 Julai 2009

PaTutkah AKU MenGAMUK?


Boleh tak korang teka OBjek dari planet manakah itew?
dan boleh kah korang jawap soalan ku...
PATUT TAK AKU MGAMUK?

ingat lagi tak entry pink heART bookmark untuk yang terchenta (klik sini)
emmmm... tak sampei pon sbulan..begitu udah jadik ghupanyer...
sila bandingkan....
PATUT TAK?...

Macammana boleh jadi cenggitew?
Kata Mr jep dier anto kat opis ari Khamis.. tup-tup pagi Ahad dah begitew jadik nyer..

Saper yang buat?
entah... mr jep kater:
tak tau....

Adakah....
a) anak-anak ckgu yang main kat opis tlah gunting my Love bookmark itew?
b) bebudak kat opis DEngki?
c) Guru Besor gunting.. bagi kat bini dier...

Walo aper pon keadaan dan sebab musababnyer....
ERIN MENCIIIIIIIIIIIII benci sesangat.
huh bisa meroyan aku ari nieh..
BENCI!!!!!!!! tau tak.


Kalo ku tahu saper yang buat siap la korang akan ku AMUK!!!








13 ulasan:

amizah berkata...

sian lak!!! sayang nyerrrrr....

arnamee berkata...

alolo.

ciannyer akk.sabo taw, akk cmey^^.
anem rase kan, diorg "gila" kat love tu.
mereka curik ..huhu

*bersgka baik:)

ONE ZABA berkata...

takat itu je la jodohnya erin ngan benda tu... cari yang lain je la.

Fariena berkata...

harus mengamuk tuh...penat buat x hilang lg dah hilang..huhuhu

melorr berkata...

kalo melor..sure amuk sis. One of a kind tu. Erin... lepas ni tampal kat pintu opis gambar sebelum dan selepas tu, pastu letak sign WANTED! ahhaks! Dlm diam ade org minat ngn ur craft tapi tamo ngaku ehehhe!

honeylanz berkata...

sbb cute sgt la org tersuka..sabar2x

~sall berkata...

sabor3 istifar byk2 k.

eRiNsZ berkata...

kak miza.. mg sayang sangat coz erin buat 3, ukuran yang sama material yg sama, nood jahitan yg sama untuk weoll 3 branak.. huhu skait ati wooo

eRiNsZ berkata...

anem :
mencik owang itew..

one z:
tak bleh cari, i buat taw... klo buat skali lagi pon tak mungkin samo... huhuuhuh

eRiNsZ berkata...

Fariena:
memang ku amuk!!

Melur:
wahhh, cadangan melor buleh ku terima....

eRiNsZ berkata...

has:
hehe tak de lah cute sangat.. tp buat dgan kaseh sayang tu yang hangin tu..

sall:
hehehe tak pe lah erin halal kan nak buat camner eak tak berdojoh..

ededaz berkata...

aku mintak jugak tak bagi.......kan dah ilang dah......

leadleedeea berkata...

guru besau amik kot bagi kat bini dia? kan? betul tak? ahaha~!!

Tanda Kenangan